6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Севиля – Лион, Шампионска лига, прогноза

В среща от втория кръг на група Н в Шампионската лига Севиля посреща на своя стадион „Рамон Санчес Писхуан” тима на Лион. Двубоят е с начален час 21:45 във вторник вечер 27 септември 2016. Двата тима направиха в предишния кръг сериозна заявка за класиране и продължаване в следващата фаза на турнира. Севилци играха храбро и успяха да вземат точка при визитата си на фаворита в групата Ювентус, а френския тим беше безпощаден у дома и разгроми хърватите от Динамо Загреб. Коефициентът за победа на Севиля се приема на  1,80, варианта двата отбора да не се победят е 3,80, а коефициентът за успех на Лион е точно 4,75.

Севиля успя да измъкне точка и направи 0:0 срещу Ювентус в Торино преди две седмици на старта в тази група Н. Италианският шампион обаче трябва да съжалява повече, тъй като доминираше през цялото време и само многото пропуски ги лишиха от победата в този двубой. Въпреки силната игра на Юве, не може да се отрече и добрата игра във фаза защита за тима на Севиля,  който действаше храбро и умело се бранеше. Тази точка на старта е важна, но за продължаване напред в турнира се искат победи и севилци ще се нуждаят от трите точки в този мач. Те ще трябва да подходят по – агресивно в атака, както са го правили в последните три сезона в европейските клубни турнири. През уикенда тима се издъни при гостуването на Атлетик Билбао в Примера дивисион и отстъпи на „баските” с 1:3, като така беше сложен край на поредица от шест срещи без загуба във всички турнири. За предстоящия двубой треньорът Хорхе Сампаоли няма да може да използва контузените защитници Адил Рами и Даниел Карисо, както и халфовете Михаел Крон Дели и Гиорги Абурания.

Лион разби на пух и прах хърватския шампион Динамо Загреб с 3:0 у дома преди две седмици. В герои за „хлапетата” се превърнаха Толисо, Фери и Корне, които реализираха трите гола за своя отбор. С този убедителен успех Лион направи заявка за преодоляване на групата, но те знаят че трудното пред тях тепърва предстои. Първото сериозно препятствие за тях предстои на „Рамон Санчес Писхуан”. Наставникът на тима Бруно Хенесио има и не малко проблеми за решаване преди този двубой. С различни травми са бранителите Рафаел и Кристоф Жале, а извън групата ще остане и халфа Максим Гоналонс. Най – сериозно обаче ще бъде отсъствието на голямата звезда и голмайстор в редиците на „хлапетата” – Александре Лаказет, който лекува стара травма. Френският тим се представя на приливи и отливи и във френската Лига 1, където за седем срещи претърпя цели три поражения. Последната такава загуба дойде през изминалия уикенд при визитата на Лориен с 0:1.

Прогноза : Севиля – Лион : Севиля @ 1,80 коефициент

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации