11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Севиля – Реал Мадрид (12 яну 2017)

Севиля е домакин на Реал Мадрид в мач реванш от 1/8-финалите на турнира за Купата на Краля. Сблъсъкът Севиля – Реал Мадрид е в четвъртък (12 януари) от 22:15 часа българско време на стадион „Рамон Санчес Писхуан“.

<< Гледай Севиля – Реал Мадрид на живо >>

Севиля отстъпи с 0:3 на „Бернабеу“ в първия мач и шансовете им да отстранят „белия балет“ изглеждат илюзорни. Воденият от Хорхе Сампаоли тим имаше претенции към съдийството в първата среща, след като два от головете на съперника бяха съмнителни. В крайна сметка обаче загубата с три гола е факт и Севиля има нужда от чудо, за да се класира на ¼-финал.

През уикенда Севиля разбиха Реал Сосиедад с 4:0 като гост. По този начин те заеха второто място в Примера след грешната стъпка на Барселона срещу Виляреал. Севиля изостава с четири точки от предстоящия си съперник в Ла Лига, а на 15 януари отново се изправят един срещу друг и пак на „Рамон Санчес Писхуан“ в битка за първенството.

Със сигурност ни очакват два много интересни мача между тези отбори, в които Хорхе Сампаоли и Зинедин Зидан ще се надлъгват.

Гостите от Реал Мадрид правят нещо феноменално този сезон. Те са непобедени във всички турнири от началото на сезон 2016/17 като нямат загуба в 27 поредни срещи. След успеха с 3:0 срещу Севиля за Копа дел Рей, Реал разби Гранада с 5:0 у дома и записа 12-ия си успех в Примера. В Испания Реал Мадрид не е губил като гост от декември месец 2015 година, когато отстъпи на Кадис в турнира за Купата.

Отборът на Зинедин Зидан е в страхотна форма и надали ще намали оборотите, така че очаквам да играят за победа в предстоящия мач.

Дори и Реал да излезе с част от резервите в този сблъсък, то надали и тимът на Севиля ще бъде в пълен състав предвид резултата в първия мач. До голяма степен интригата липсва в този сблъсък. Смятам, че двата отбора ще концентрират вниманието си повече към двубоя в неделя за първенството и няма да станем свидетели на много голове в четвъртък.

Прогноза: Под 3.5 гола @ 1.61 коефициент Efbet

Заложи на мачовете от Копа Дел Рей с допълнителен бонус от 100 лева в Efbet! Регистрирай се в най-големия и познат букмейкър и заяви своя бонус още сега! Регистрация в Efbet >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации