8.7 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Севиля – Шахтьор Донецк, полуфинал, Лига Европа (05-05)

След равенство 2:2 в първата среща, тимът на Унай Емери има предимство, но футболистите на Шахтьор Донецк надали ще се предадат. Те вече загубиха борбата за титлата в Украйна и им остава да се надяват на трофей в Лига Европа, но да отстраниш Севиля е в този турнир в последните години е почти невъзможно.

Севиля е домакин на Шахтьор Донецк в среща реванш от полуфиналите на Лига Европа. Двубоят ще се проведе в четвъртък, 5 май, от 22:05 часа на стадион „Рамон Санчес Писхуан“.

Андалусийци загубиха с 0:1 от Еспаньол през уикенда, с което изостанаха и от шестата позиция, така че ще трябва да спечелят Лига Европа, ако искат да играят в европейските клубни турнири. Те го направиха в последните два сезона, така че надали за тях това е нещо непознато. В миналата фаза Севиля допусна първата си загуба у дома в турнира от Атлетик Билбао (1:2) като преди това в цели 13 мача бе непобеден. Въпреки поражението от „баските“ обаче Унай Емери и компания продължиха напред, след като надделяха след дузпи.

[maxbutton id=“10″]

В първия мач срещу Шахтьор миналата седмица, Севиля стартира добре с попадение в 6-ата минута на Витоло, но допусна обрат още до почивката. Осем минути преди края обаче Кевин Гамейро бе точен от дузпа, с което направи резултатът по-благоприятен за испанския тим. В реванша обаче Севиля трябва да подходи много концентрирано, ако иска да се класира за трети пореден път на финал в турнира.

Шахтьор разби шампиона Динамо Киев с 3:0 през уикенда, с което понатрупа самочувствие преди реванша в Севиля. Украинският тим можеше да вземе аванс в първия сблъсък с андалусийци, но Ферейра направи дузпа в заключителните минути на срещата и гостите използваха този шанс. Шахтьор обаче спечели последните си три гостувания в Лига Европа, така че въобще не е обречен. Украинският тим надви Шалке (3:0), Андерлехт (1:0) и Спортинг Брага (2:1) в мачовете си като гост във фазата на директните елиминации, така че има своите шансове в предстоящия мач.

Воденият от Унай Емери тим доминира в Лига Европа в последните няколко сезона и те нямат друг избор, освен да го спечелят и през този сезон, ако искат да играят в Шампионска лига през следващата кампания. Футболистите в тима са много добре сработени, стилът на Емери пасва идеално на отбора, така че очаквам нов успех от тяхна страна, с който да си осигурят място на финала в Базел.

Прогноза Севиля – Шахтьор Донецк: 1 @ 1,70 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации