12.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селта Виго – Алавес (02 фев 2017)

Втората двойка полуфиналисти от турнира за Купата на Краля ще играят в четвъртък вечер от 22:00 часа българско време. Това са отборите на Селта Виго и Алавес, който ще излъчат един от финалистите, който ще трябва да се разправи с Атлетико Мадрид или Барселона. Това е първа среща, а реванша между двата отбора ще се изиграе следващата седмица – на 08 февруари, когато вече ще се знае кой ще ги чака на финала.

Селта Виго - Алавес, на живоСелта Виго и Алавес са два страхотни отбора през този сезон и ще е изключително интересно, ако някой от тях успее да грабне трофея. Това няма да е изненадващо, тъй като и двата отбора демонстрираха, че могат да се борят срещу топ отборите в Испания и да печелят.

Селта дори без трофея имат шансове да се класират за 7-мото място, което ще им осигури участие в Лига Европа през следващия сезон. За момента отбора е на 8-ма позиция в Ла Лига с актив от 30 точки, като могат да се похвалят с добри резултати този сезон, сред които победи и над двамата топ отбора – Барселона и Реал Мадрид.

В момента домакините се радват на пет мача без загуба за последните шест срещи във всички турнири, което е много добро постижение за отбор като Селта. Старши треньора Едуардо Беризо няма да може да разчита единствено на вратаря Рубен Бланко.

Алавес прави един приличен сезон, но най-големите му шансове се коренят именно тук, в турнира за Купата на Краля, чрез който може да спаси сезона. В родното първенство отбора играе на приливи и отливи, и макар да могат да се похвалят с победа дори над Барселона, то засега заемат едва 12-то място и ако не започнат да печелят точки много скоро могат да се окажат замесени в битката за оцеляване.

В турнира за Купата на Краля, Алавес имаше сравнително лесни съперници, в лицето на Химнастик, Ла Коруня и Алкоркон, и макар да победи във всичките срещи, то днес ще им е доста трудно като гости. Добрите новини за Маурисио Пелегрино, е че всички футболисти са на линия и ще се опитат поне да не загубят тази среща.

Селта и Алавес се срещнаха наскоро в среща от Ла Лига, когато Селта се наложи у дома с минималното 1-0. В Купата на Краля, историята познава Алавес като преобладаващ в победите при 2 към 1 за Селта.

Първата крачка към финала е много важна за настроението и на двата отбора преди реванша, поради което очаквам завързан мач, с голове и в двете врати!

Прогноза: Гол/Гол @ 2.10 коефициент в Efbet

Гледай двубоя Селта – Алавес онлайн, на живо в сайта на Efbet! Само букмейкъра удвоява първия ти депозит до 100 лева, опитай сега – регистрирай нова сметка и вземи до 100 лева бонус!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации