19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селта – Лас Палмас: прогнози Примера Дивисион (02 апр 2017)

Двама съседи в таблицата ще закрият 29-тия кръг в Примера Дивисион. Това са Селта и Лас Палмас, заемащи 11-та и 12-та позиция във временното класиране. 

И двата отбора успяха да затвърдят участието си в Ла Лига и през следващия сезон. Точките, които успяха да спечелят до този момент гарантират почти на 100% тяхното оцеляване в Испанския елитен футбол и сега просто доиграват сезона.

Селта дори се отпуснаха още по-рано, за което говорят резултатите от последния месец, където се вижда само една победа. Все пак в изминалия кръг като гости, футболистите на Едуардо Берицо си спечелиха трите точки с минимална победа над Депортиво Ла Коруня. За предстоящия двубой домакините ще играят без услугите на Рубен Бланко, Марсело Диас и Джон Гуидети.

Лас Палмас спечелиха шест от възможни девет точки в последните три кръга, като убедителни бяха у дома, където победиха Виляреал с 1-0 и Осасуна с 5-2. Поражението дойде от Еспаньол с 4-3, но това не е изненадващо, тъй като през целия сезон досега „канарците“ успяха само веднъж да спечелят мач далеч от дома.

Старши треньора Кике Сетиен няма сериозни кадрови проблеми, като аут остават наказания Лемос, а с различни контузии са Хави и Монторо.

Селта допуснаха само една загуба у дома от този съперник в последните шест мача тук, от тях четири победи и едно равенство.

Прогноза: Х @ 3.20 коефициент Efbet 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации