9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Селтик – Борусия Мьонхенгладбах, 19 окт 2016

Селтик – Борусия Мьонхенгладбах
Начало: 19 окт 2016 г., 21:45 ч.
Стадион: „Селтик Парк“, Глазгоу
Шампионска лига, Група Е
Прогноза: 1 @ 3.00 Efbet.com

Селтик посреща Борусия Мьонхенгладбах в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

„Детелините“ са на трето място в група „Е“ с актив от една точка, докато техният съперник все още е без спечелена точка. Двубоят е много важен за двата тима и за това кой от тях ще вземе предимство в борбата за третото място в групата, тъй като надали те се надяват да изместят Барселона или Манчестър Сити от първите две позиции.

СелтикСелтик започна в групата с кошмарна загуба с 0:7 като гост на Барселона. Във втория си мач обаче тимът на Брендан Роджърс показа много по-добра игра и спечели точка у дома срещу Манчестър Сити след равенство 3:3. „Детелините“ са в серия от две поредни победи като през уикенда надиграха Мъдъруел с 2:0, а преди това се справиха с Дънди след 1:0 като гост. Добрата игра в защита ще им е нужна и в предстоящия мач, ако искат да спечелят трите точки и да се затвърдят на третото място.

Борусия МБорусия Мьонхенгладбах бе много близо до сензацията срещу Барселона, но допусна обрат през второто полувреме и загуби с 1:2. Това бе второ поражение за „жребчетата“ в груповата фаза, след като в първия кръг загубиха при визитата си на Манчестър Сити с 0:4.

В последните си два мача в Първа Бундеслига Борусия не успя да вкара гол като загуби от Шалке с 0:4 и направи нулево равенство срещу Хамбургер. Със сигурност ще им липсва увереност преди гостуването в Глазгоу, но те трябва да се върнат към най-добрите си игри, ако искат да спечелят първи точки в групата.

В седем поредни мача Селтик няма загуба у дома в Шампионска лига. Единствено срещу Манчестър Сити двубоят бе от груповата фаза, но в другите срещи бяха победени корави отбори като Астана, Апоел Бер Шеевва, Малмьо и Карабах. Борусия със сигурност е над нивото на тези отбори, но те играят трудно като гост и в тази среща има голяма възможност домакините да се поздравят с успеха.

Рискова прогноза: ПП 1 @ 3.25 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации