9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

След загубата Челси ще „трамбова“ Уигън

Отбора на Челси отново бе „порязан“, но този път не взе и точка след загубата им като гости над 15-тия Нюкасъл. С този мач лошата серия при „лондончани“ вече е от четири поредни мача, което никак не се харесва както от феновете на клуба, така и от ръководството. Рафаел Бенитес може и да не изкара сезона, и ако не започне спешно да печели точки и да задържи третата позиция със сигурност си отива.

Срещу Уигън, Челси нямат друга алтернатива освен една хубава победа с 2, 3 на нула. Всички главно действащи играчи са на линия, затова ще е срамота ако Торес, Франк Лампард, Хуан Мата или Азар не се вземат в ръце и не покажат силата на „лондончани“.

Уигън са в опасната зона, но с най-голям шанс за спасение сред останалите отбори. Имат пет победи, шест равенства и четеринадесет загуби. През последния месец отбора допусна само едно поражение от Манчестър Юнайтед, а срещу останалите отбори успя да съхрани равенството.

Челси не веднъж са подчинявали Уигън с 6-0, 8-0 и други подобни резултати, а положението им сега изисква резултат от този тип.

Прогноза: Челси – Уигън -1,5 Челси при 1,90 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации