7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сошо – Монако (10 яну 2017)

Монако гостува на Сошо в мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на Лигата във Франция. Срещата Сошо – Монако е във вторник, 10 януари, от 22:00 часа българско време.

Отборът на Сошо се намира на пето място в „Лига 2“ и е с равни точки с третия Ланс, така че има ще се бори за промоция в елита. Това означава, че те правят силна кампания и достигането им до 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата не е случайно.

Сошо елиминираха Газалек Аячо на старта на турнира, а след това отстраниха Брест. В двата мача „лъвчетата“ не допуснаха гол като в първия продължиха напред след дузпи, а във втория спечелиха с 2:0.

На 1/16-финалите Сошо бе гост на елитния Дижон и след резултат 1:1 отново при дузпите излезе краен победител. В следващия кръг те взеха скалпа на друг елитен тим – Марсилия. Сошо отново стигна до дузпи в срещата и при 11-метровите наказателни удари спечели с 4:3. В шест поредни мача тимът няма загуба и ще се надява тази серия да продължи и след сблъсъка с Монако.

Гостите започнаха участието си в турнира за Купата на Лигата от 1/8-финалите, където разбиха Рен с 7:0. Сега със сигурност ги очаква по-тежък сблъсък като се има предвид и факта, че те играха в петък, докато за съперникът им това ще бъде първи двубой за 2017 година.

Монако стартира годината с успех с 2:1 над Аячо в турнира за Купата на Франция. В Лига 1 „монегаските“ са на второ място след края на първия полусезон и две точки по-малко от лидера Ница.

Леонардо Жардим и компания правят пореден силен сезон и се борят на четири фронта като добавим и класирането им на 1/8-финал в Шампионска лига. Надали Монако ще подцени срещата, след като разби Рен в предишния кръг и показа сериозно отношение към турнира. Очаквам монегаските да запишат трета поредна победа във всички турнири и да се класират на полуфинал.

Прогноза: Победа за Монако @ 1.50 Efbet

Гледай двубоя Сошо – Монако на живо, онлайн директно в сайта на Efbet. Вземи 100 лева бонус при регистрация в букмейкъра и направи безплатен залог! Регистрирай се още днес >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации