18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Специя – Бреша, прогноза, 09 май 2016г.

Специя е домакин на Бреша в последна среща от 40-тия кръг на италианската Серия Б. Двубоя на стадион „Алберто Пико“ започва в понеделник (09 май) от 21:30 часа българско време.

Специя заемат осма позиция във временното класиране, но при победа могат да се изкачат до шестото място, и реално имат всички шансове да играят плейофи за промоция. Бреша от друга страна изостават на 11-та позиция и за оставащите три кръга до края на шампионата няма да имат шанс за нещо.

След серия от четири поредни победи над Бреша, Специя се препъна като гост през есента на 2015 година. Днес обаче Специя са домакин и от тях се очаква само положителен резултат от тази среща.

Гледай на живо Специя – Бреша от тук Efbet

Ръководеният от Ди Карло тим трябва да положи усилия да подобри позицията си, защото реално те изостават само с шест пункта по-малко от заемащия трето място Пескара. Специя са в добра форма и допуснаха поражение само в една от изминалите шест срещи. Сред последните победи на отбора се открояват тези над Каляри, Виченца и Новара.

Отбора притежава много добре изградена отбранителна линия, и за последните шест кръга допуснаха само един гол във вратата си. В кадрови план Ди Карло няма сериозни проблеми.

Гостуващия Бреша влиза в този кръг след две поредни загуби. Отбора изпусна всички шансове за промоция и сега просто доиграват сезона. Вероятно футболистите няма да си дават много зор и е малка вероятността за евентуални договорки. Освен това отбора отдавна е измъчван от проблеми в средата на терена като отново поне трима титулярни халфове ще бъдат аут.

Бреша загуби битката за плейофите, така че не очакваме да се хвърлят в сериозна битка, докато Специя са с много по-голям мотив да спечелят свежи точки у дома.

Прогноза Специя – Бреша: 1 @ 1,60 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации