11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Стоук Сити – Челси: футболни прогнози и анализ

Стоук Сити – Челси
Англия, Висша Лига

Начало: събота, 18-ти март 2017, 17:00
Стадион: „Британия“, Стоук он Трент

Стоук Сити ще посрещне у дома лидера Челси с надеждата да продължи серията си без загуба у дома от ноември месец миналата година насам.

В началото на март месец „грънчарите“ спечелиха срещи Мидълзбро с 2-0, след което успяха да удържат резултата 0-0 при гостуването си на Манчестър Сити. Отбора, собственост на Efbet е непобеден вече четири поредни кръга дома, и въпреки че посрещат най-добрият за сезона Челси, не трябва да имате съмнение, че ще се опитат да постигнат всичко за да пречупят „сините“.

В същото време Челси продължава да играе на високи обороти. Отбора е лидер в класирането, притежаваш комфортна преднина от 10 точки, и регистрира две поредни победи. До края на сезона остават само 11 кръга и те просто трябва да издържат на напрежението, и титлата ще е тяхна.

Стоук Сити срещу Челси: Статистика

Челси очаквано са фаворити в изиграните срещу Стоук Сити мачове. Последните осем директни сблъсъка излъчиха „сините“ като победител в пет от тях, веднъж отбора загуби и два пъти Стоук сити се поздравиха с победата.

Тук на „Британия Стейдиъм“ Стоук Сити имат 16 победи над Челси, а „сините“ могат да се похвалят с 14 победи. Последната среща между двата отбора през първата половина на сезона завърши с победа на Челси в Лондон с 4-2.

Стоук Сити – Челси: Прогнози

Футболистите на Конте са големия фаворит в тази среща. Просто няма как да отречем страхотната им форма, но въпреки това се наблюдават известни резерви когато играят далеч от своя Стамфорд Бридж, като за справка в последните пет гостувания „сините“ записаха една загуба, две равенства и две победи.

Стоук Сити – Челси: Залог

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации