13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Коравият отбор на Стяуа посреща Ман Сити

Пеп Гуардиола започва участието си в Шампионска лига като мениджър на Манчестър Сити с гостуване на румънския Стяуа Букурещ. Първият двубой от плейофите между двата тима е във вторник (16 август) от 21:45 часа на националния стадион в Букурещ.

Отборът на Стяуа е в страхотна серия от 10 мача без загуба във всички турнири. Въпреки това те не успяха да спечелят титлата в Румъния миналия сезон, но пък сега след три изиграни кръга са с пълен актив от точки.

В Шампионска лига Стяуа стартира от третия предварителен кръг, където отстрани Спарта Прага. В първата среща Стяуа бе гост и направи 1:1, а на реванша спечели с 2:0 и така си осигури минимум участие в групите на Лига Европа. Звездата на тима Николае Станчиу вкара и двете попадения срещу чехите и се очаква той да бъде под светлината на прожекторите в домакинството на Манчестър Сити. Отбраната на английския тим обаче е много по-силна, така че няма да е никак лесно за румънския национал да отбележи нов гол в Шампионска лига. За последно Стяуа бе част от груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир през сезон 2013/14. Тогава те имаха далеч по-лесен съперник на плейофите в лицето на Легия Варшава, докато в предстоящия сблъсък изглеждат обречени срещу мултимилионерите от Острова.

Манчестър Сити победи с 2:1 Съндърланд в официалния дебют на Пеп Гуардиола начело на тима. Успехът за „гражданите“ в първия кръг на Висшата лига обаче дойде много трудно, след като техният съперник си вкара автогол в края на срещата. В началото на мача Агуеро бе открил за Сити, а Дефоу възстанови равенството след почивката. Гостите бяха близо до точката, но Пади Макнеър порази собствената си врата. Надали Гуардиола е доволен от играта на отбора в този мач, след като с всичките си звезди на терена тимът му не бе никак убедителен. Единственото успокоение за него може да бъде, че това е първи мач за сезона и предвид предстоящото гостуване в Стяуа, неговите възпитаници може да са били по-пестеливи.

Манчестър Сити трябва да изиграе далеч по-силен мач в Букурещ, ако иска да вземе аванс преди реванша на „Етихад“ след седмица. Те са фаворит за спечелването на предстоящата среща, но очаквам да имат доста проблеми. Стяуа не допусна гол у дома срещу Спарта Прага и смятам, че ще изиграят отново добър мач в защита, така че под 2.5 гола е добра опция за този двубой.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА @ 2.10 КОЕФИЦИЕНТ 100 лева бонус Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации