8.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Суонзи – Съндърланд, Висша Лига, събота – 10 декември

Суонзи и Съндърланд излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 10.12.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на Либърти Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Крейд Поусън.

Суонзи загуби катастрофално с 5:0 гостуването си Тотнъм преди седмица. Така лебедите остават твърдо на последното място в класирането на Висшата Лига с актив от 9 точки. С оглед на това момчетата на Боб Брадли трябва много скоро да започнат да печелят мачове иначе ще се превърнат във фаворит за изпадане в Чемпиъншип.

Федерико Фернандес е със счупен палец и няма да вземе участие в мача. Другия контузен в състава на Суонзи е Сунг Йонг Ки. Боб Брадли не обмисля сериозни промени в състава си, освен евентуално включване в атака на Фернандо Йоренте за сметка на Джей Фултън. Въпреки това американския специалист ще наблегне върху играта в защита след като отбора му допусна 9 гола в последните си 2 мача във Висшата Лига.

Съндърланд спечели с 2:1 домакинството си на Лестър преди седмица. Това бе 3-ти успех в последните 4 мача за черните котки във Висшата Лига. Момчетата на Дейвид Мойс събраха 11 точки и се намират на 18-то място в класирането, като се надяват с успех над Либърти да излязат от зоната на изпадащите.

Дънкън Уатмор получи сериозна контузия в коляното срещу Лестър и пропуска гостуването на Суонзи. Неговото място по десния фланг на атаката ще заеме Уахби Хазри. Пади МакНеър, Фабио Борини, Лий Катърмол, Джак Родуел и Линдън Гууч също лекуват контузии и няма да са на разположение на Дейвид Мойс. Участието на Джейсън Денайър и Стивън Пиенар пък е под въпрос.

Съндърланд сериозно подобри формата си и е на път да се измъкне от зоната на изпадащите. Черните котки са скрития фаворит на Либърти, с оглед плачевното състояние в което се намират домакините от Суонзи.


вземи си бонуса още сегаПрогноза: Равен или Съндърланд @ 1.75 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации