7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Съндърланд – Челси, Висша Лига, сряда – 14 декември

Съндърланд и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 14.12.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Стейдиъм ъф Лайт, а главен съдия на мача ще бъде Нийл Суорбик.

Съндърланд загуби тежко с 3:0 при гостуването си на Суонзи. Така черните котки остават на последно място във Висшата Лига с актив от 11 точки. Въпреки това момчетата на Дейвид Мойс се намират в най-добрия си период през сезона тъй като спечели 3 от последните си 5 срещи в първенството.

Дидие Ндонг получи 5-ия си жълт картон през сезона и пропуска домакинството на Челси заради наказание. Неговото място в средата на терена ще заеме Ян Кирхоф. Пади Макнеър, Лий Кетърмол, Линден Гууч, Джак Родуел и Дънкан Уотмор са контузени и отпадат от групата на Съндърланд. Фабио Борини пък е напълно възстановен от травма, но ще остане на резервната скамейка на черните котки. Дейвид Мойс отново ще заложи на схема с един нападател в лицето на опитния Джърмейн Дефоу.

Челси спечели трудно с 1:0 като домакин на Уест Бромич. Успеха бе 9-ти пореден за момчетата на Анонио Конте и увеличи аванса им на върха в класирането на 3 точки пред Арсенал. Въпреки това сините показаха някои слабости в последния кръг, които ще се опитат да отстранят на Стейдиъм ъф Лайт.

Джон Тери пропуска мача заради контузии, а Курт Зума и Марко Ван Гинкел все още не са набрали необходимата игрова практика след дълго лечение на травми. Диего Коща, Педро Родригес и Неманя Матич имат леки болежки след мача с Уест Бромич, но едва ли ще имат проблеми да вземат участие в мача. Антонио Конте няма намерение да прави сериозни рокади в състава си. Единствената възможна промяна изглежда появата на Вилиан вместо Педро Родригес.

Челси загатна за трудности в срещата с Уест Бромич през уикенда. Съндърланд пък се намира в най-добрия си период от сезона и очакваме да даде сериозен отпор на лидера в класирането.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Съндърланд (+1.5АХ) @ 1.925 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации