9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тенис прогнози: Григор Димитров – Филип Колшрайбер (08 май 2017)

Григор Димитров – Филип Колшрайбер
Прогноза: 1 @ 1.61

Българския тенинист започва участието си в Мадрид срещу германеца. Двамата нямат срещи досега помежду си и битката се очертава много оспорвана. Въпреки това Григор Димитров е фаворит в срещата.

През кариерата си българския тенисист няма много успехи на червени кортове, но сега ще трябва да промени това. Самият Григор заяви, че за да попадне на финалния Мастърс в Лондон ще трябва да направи добър сезон на клей.

Гришо спечели демонстративен турнир на червено през седмицата, като победи последователно Еванс, Вердаско и Лопес. Преди това българския тенисист взе участие в турнир в Мароко, където загуби от германеца Стъф на старта.

Филип Колшрайбер се намира на 37-мо място в света, като за последно взе участие на турнира в Мюнхен. Там германеца загуби на 1/8-финалите от Хорасио Себайос. Колшрайбер изглежда непредвидим съперник и Григор Димитров ще има трудности.

Не пропускайте битката между Григор Димитров и Филип Колшрайбер на живо с онлайн залози! Двубоя ще стартира в Мадрид около 13:00 часа българско време.

Въпреки лошата си форма, Григор Димитров остава фаворит в срещата. Нашето момче се нуждае от силен старт в Мадрид и смятаме, че ще го постигне. Филип Колшрайбер е непредвидим съперник, но няма да има сили да се противопостави на младия и бърз Григор Димитров.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации