9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тенис прогнози акумулатор залог за днес – 09 май 2017

Иво Карлович – Роберто Баутиста Агут
Прогноза: 2 @ 1.25

Най-твърдата прогноза за тенис сблъсъците от деня. Иво Карлович предприе пътуване до слънчев Мадрид, за да се включи в местния турнир, в който участват и редица тенисисти, които са с по-добър ранкинг от неговия.

Хърватинът се е устремил все по-сериозно към приключването на кариерата си и въпреки това все още има какво да каже. Това в никакъв случай няма да се случи на „червено“ – най-слабата от всичките настилки за него.

Елементарно като детска игра и логично, ниското темпо на игра му е противопоказно, а освен това и сервисът му губи от своята мощ, така че Карлович бива лишен от най-голямото си „оръжие“. Въпреки това той има някои паметни победи на същата настилка, за българско съжаление една такава нахлува в съзнанието ни – тази срещу нашия Григор на „Ролан Гарос“ преди две години когато Иво спечели с 3:0.

Роберто Баутиста Агут е изпипан майстор на червената настилка. Тя е сътворена едва ли не за него и още няколко други испанци. Той не запомни с най-добри чувства всеки от трите турнира на клей, в които взе участие от началото на сезона – в Монте Карло, Барселона и Мюнхен.

Това е нещо много нетипично, което ще остане загърбено в близко време. Роберто има умението да овладява силни сервизи и точно то ще го изведе до крайната победа. Влизането в дълги разигравания ще води до еднопосочни ползи – към Баутиста, който въпреки че е само с едно място пред Карлович в световната ранглиста, е в пъти по-силен от него, най-вече на „червено“.

Efbet предлага 50% бонус за тенис залозиБеноа Пер – Пабло Карено Буста
Прогноза: 2 @ 1.33

Днес ще е ден за испанците в местния мадридски турнир. Всеки от тях е свикнал много добре с климатичните условия, които са много специфични и това е една от малкото причини за благополучието на тенисистите от тази нация.

Беноа Пер, иначе качествен тенисист, си има славата на безкрайно недисциплиниран и това в много мачове, както се казва, „му изяжда главата“. Неведнъж той е разкривал върховно майсторство, за да постигне много големи победи, включително и такива срещу опоненти от десятката.

Пер е един от малцината в АТП, които не харесват своя форхенд – по-силният от двата удара в тениса за един огромен процент от професионалистите и така да се каже „бяга“ от него, за да играе от другата страна. По този начин шансовете му за успех срещу изгряващата звезда на испанския тенис – Пабло Карено са много, много малки. Последният споменат преди година беше страшно назад в ранглистата и оставаше на заден план. Той обаче излезе от сянката на някои от именитите си сънародници като Вердаско, Лопес и даже Баутиста Агут, за да изпревари всеки един от тях и да достигне до 18-то място в ранглистата.

Карено е на гребена на вълната след като записва победа след победа, а настроението в играта му е видимо и с невъоражено око. 4-те поредни победи в Ещорил, Португалия, му донесоха нова титла, а възходът му ще бъде продължен и на родна територия. Испанецът е един от тенисистите, които рядко прибягват до прибързани действия, а на другата крайност в това отношение е Пер. Не са един или два примерите, в които Пер е рухвал на корта, а срещу Карено ще му се случи точно това.

Гледай на живо всички тенис мачове днес само в Efbet + 100 лева бонус!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации