Топ прогнози за реваншите от 1/8 финалите в Лига Европа

Започваме с двубоя между Славия Прага и Севиля, където всичко ще се реши на реванша, след като най-старият чешки клуб записа равенство 2:2 на Рамон Санчес Писхуан. Домакините излизат в оптимален състав, а единственият футболист, който ще пропусне реванша е защитника Владимир Коуфал поради наказание. Славия Прага нямат загуба у дома от август месец миналата година насам, а в последните пет мача пред своята публика не допуснаха дори и гол. Интересното в този мач, е че Севиля продължава да е фаворит, въпреки, че отнесе два гола на чужд терен и загуби в шест от последните си седем гостувания. 3.70 коефициент за победа на домакините в Efbet (+200 лв. бонус) изглежда добра опция и определено си заслужава залога. Двубоя е от 22:00 часа, така че ще имате и възможност да направите Кеш Аут, ако сте комбинирали с друг късен мач.

Следващото предложение за залог идва от двубоя между Интер и Айнтрахт Франкфурт. Това беше единственият двубой от 1/8 финалите, който завърши без нито едно попадение, което ще се промени на реванша. И двата отбора имаха своите моменти в мача, но така и не съумяха да ги реализират. Айнтрахт се намират в прилична форма и определено ще успеят да защитят отново мястото си в Лига Европа с класиране сред първите шест в Бундеслигата. Отделно отбора е без загуба в лигата последните осем мача, а положителната им серия във всички турнири продължава цели 11 мача. Немския представител загуби само веднъж в последните си тринадесет гостувания, а да се разпише на Джузепе Меаца ще е чест и предизвикателство за тях. Междувременно Интер е непобеден в евро турнирите у дома този сезон, но за предстоящия реванш „нерадзурите“ имат куп проблеми с контузени и наказани футболисти, обстоятелство, което е коренно различно в Айнтрахт. И този двубой е от 22:00 часа, а нашето мнение е, че гостите няма да загубят мача. Опцията Двоен Шанс в bet365 към момента се оценява с 1.61 коефициент, а спокойно можете да изберете и линията от Над 2,5 гола при 1.90 коефициент в bet365.

Третия мач най-подходящ за залог в четвъртък вечер определено е битката между Арсенал и Рен. В първия мач познахме победата на френския представител, сега очакваме да видим отговора на „артилеристите“. Опцията „Да се класират Арсенал“ се оценява с 1.90 коефициент в Efbet (+200 лв. бонус), а възможностите на Рен да продължат към четвъртфиналите се предлага за залози на 1.80 коефициент в  bet365. С гол на чужд терен, Арсенал нямат чак толкова непосилна задача. Освен това „топчийте“ са окрилени от успеха над Манчестър Юнайтед през уикенда и няма начин да не изхвърлят Рен от турнира. Френския тим има само две загуби в последните 13 мача във всички турнири, но и двата неуспеха идват за тима далеч от дома. Над 2,5 гола също е добра опция и един от топ залозите в Света на 1.50 коефициент.