14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Топ комбиниран залог за днес – 11 фев 2017

Топ залог на три подбрани срещи днес, с общ коефициент от  над 8.00:

Олимпиакос – АЕЛ 
Прогноза: над 3.5 гола @ 2.00

От няколко години насам гръцкият футбол е лесно предсказуем – в него има един тим от висока класа, няколко от средна и редица от ниска. Олимпиакос не намира адекватен съперник, който да може да оспори титлата му толкова дълго време и продължава да е неотлъчно на върха. Преди няколко дни обаче тимът срещна затруднения в домакинството си на Атромитос от 1/4 финалите за купата на Гърция и в края на краищата не победи. Това ще разгневи „елините“, които ще преследват изразителна победа в домакинството си на 13-ия в таблицата – АЕЛ Лариса. Този тим е на 4 точки пред зоната на изпадащите като все още няма победа в свое гостуване при наличието на цели 9 такива. Олимпиакос вкарва по почти 3 гола на домакинство и ако е в настроение като нищо сам може да покрие линията от 3.5 за този сблъсък. Точно в този кръг домакините ще разкрият най-доброто от способностите си, вкарвайки гол след гол.

Фейенорд – Гронинген
Прогноза: над 3.5 гола @ 2.25

Магическият сезон за момчетата на Ван Бронхорст продължава. Изграденият аванс от 5 точки пред Аякс и цели 8 пред ПСВ им дава всички необходими поводи за оптимизъм. Зажаднелите им за успехи фенове вече виждат как трофеят се доближава все по-близо до Ротердам и не спират да окуражават любимците си. Те ще са неотлъчно до тях и в домакинството на Гронинген – непобеден от началото на тази година и традиционно непредсказуем съперник. През цялата 2015-а и през първата половина на 2016-а Фейенорд не намираше начин да се справи с този съперник, за да се стигне до август месец когато буквално го разпиля с 0:5 насред „Юроборг“. Не се знае как беше постигнат толкова грандиозен успех, но със сигурност той няма да се повтори в идния сблъсък. Гронинген ще е много по-активен и ще притисне Фейенорд и въпреки това гостите няма да имат много поводи за радост във визитата си. Ротердамци ще дадат поле за изява на ударното си нападение, което ще осигури голям брой попадения и задържане на върха в таблицата.

Гент – Юпен
Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 1.98

Вчерашният ден направи така, че Гент да бъде задминат от един от вечните врагове – Генк. Това прати домакините от този двубой на граничното 6-о място в таблицата, като това никак не им се хареса. Радващото за тях е, че им предстои домакинство, което благоприятства завръщането на изходната им позиция. С взимането на трите точки в този кръг Гент може да се изкачи дори до 4-то място при грешка на Остенде. Юпен е вторият най-слаб тим в лигата и няма да устои на качествата на съперника. Гостите знаят, че отиват на стадиона на втория най-силен домакин и ще трябва да се отбраняват още от началните минути. Гент ще преследва ранен гол, който да улесни задачата и да доведе до капитулация на опонента още през първата част. Предишният двубой на „Геламко Арена“ докара запалянковците на Гент до еуфория, продиктувана от триумфа над Брюж, а предстоящият – ще продължи серията.

Направете своя множествен залог в Efbet на атрактивни коефициенти! Само Efbet ще удвои стойността на първия ти депозит след регистрация! Вземи до 100 лева бонус още днес, посети букмейкъра от банера:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации