Тотнъм – Манчестър Юнайтед неделя 13 януари

Тотнъм vs Манчестър Юнайтед – Прогноза

Тотнъм е домакин на Манчестър Юнайтед в среща от 22-рия кръг на Висшата лига. Двубоя на стадион Уембли е в неделя, 13 януар от 18:30 часа наше време.

Тотнъм се наложи с минималното 1:0 над Челси в мач първия мач от полуфиналите за Купата на Лигата. Този успех не бе достатъчен за отбор да подсигури мястото си на финала и на реванша ще имат проблеми на Стамфорд Бридж. Проблеми Тотнъм определено ще имат и в този мач, тъй като отбора игра на максимални обороти срещу „сините“ и определено няма да са в топ форма.

В последния кръг от първенството „шпорите“ поправиха грешката си допусната срещу УУЛВС, с успех като гости на Кардиф с 0:3. Отбора продължава да е в „играта“ за титлата, макар че ще им е адски трудно да преодолеят пасива от 6 точки делящ ги от първото място. Добрата вест е, че срещу Юнайтед отбора се представя положително, побеждавайки ги в последните три мача.

Манчестър Юнайтед отвори нова страница в историята си след като начело застана Оле Гунар Солскяер. След напускането на Моуриньо „дяволите“ са напълно преобразени, записвайки пет поредни успехи под ръководството на Солскяер и отбелязвайки 16 гола. В тези мачове обаче съперниците не бяха от класата на Юнайтед и самият Солскяер обяви, че мача срещу Тотнъм се явява първото му сериозно предизвикателство.

Настроението в състава на „червените дяволи“ определено се повиши с идването на новия старши треньор, и Тотнъм трудно ще пречупят Манчестър за четвърти пореден път.

ПРОГНОЗА: Х2 @ 1.80 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Тотнъм новини

Липсата на Сон, Виктор Уянама, Лукаш Моура и Ерик Дайър определено ще намали дефанзивната мощ на отбора, което ще им създаде проблеми с атаката на Юнайтед. Под въпрос остава Муса Дембеле.

Манчестър Юнайтед новини

В състава на гостите наказан остава Ерик Бертранд Бейли, а контузен е Маркус Рохо. Под въпрос за Солскяер са Алексис Санчес и Смолинг.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!