10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Мидълзбро (04 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Тотнъм и Мидълзбро излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.02.2017г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Уайт Харт Лейн, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Тотнъм не успя да спечели гостуването си на Съндърланд през седмицата и завърши 0:0. Това бе второ поредно реми за шпорите във Висшата Лига, което ги лиши от възможността да съкратят преднината на лидера Челси. Срещу Мидълзбро, момчетата на Маурисио Почетино ще търсят завръщане на победния път в първенството.

Дани Роуз получи травма срещу Съндърланд, която може да го извади до края на сезона. Така на левия бек на защитата на Тотнъм ще видим Бен Дейвис. Ян Вертонген и Джорд-Кевин Н’Коду пък са другите контузени в лагера на шпорите. След като пропусна мача със Съндърланд заради заболяване, на вратата на Тотнъм ще се завърне титуляр Уго Лорис.

Мидълзбро не успя да победи Уест Бромич през седмицата и завърши наравно – 1:1. Боро няма успех във Висшата Лига в 6 поредни мача, като тази серия свали отбора на 15-то място в класирането. Мидълзбро се намира само на 2 точки над чертата, което прави гостуването на Тотнъм изключително важно.

Гастон Рамирес продължава да лекува контузия в коляното, която няма да му позволи да вземе участие на Уайт Харт Лейн. С травми в състава на Мидълзбро са още Калъм Чеймбърс и Джордж Френд. Въпреки лошата форма на своя отбор, Айтор Каранка няма много опции за промени в състава си. Така Мидълзбро ще излезе на Уайт Харт Лейн с единадесеторката завършила наравно 1:1 срещу Уест Бромич през седмицата.

Тотнъм играе изключително успешно срещу Боро, като е спечелил последните 3 мача между двата тима. Победата на шпорите в тази среща едва ли буди съмнение, с оглед на което препоръчваме да потърсите резултатен двубой. 5 от последните 6 домакински мача на Тотнъм във Висшата Лига са завършили с 3 или повече попадения, като сега такава развръзка изглежда почти сигурна.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.73 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации