5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Стоук Сити (26 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Тотнъм и Стоук Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.02.2017г. (неделя) от 15:30 часа българско време на стадион Уайт Харт Лейн в Лондон, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос.

Тотнъм отпадна от Лига Европа през седмицата след загуба с обще резултат 3:2 от белгийския Гент. Така шпорите могат изцяло да се концентрират към борбата във Висшата Лига. Там момчетата на Маурисио Почетино заемат 3-то място с актив от 50 точки. Срещу Стоук Сити, Тотнъм ще търси успех след като в предишния кръг бе победен на Анфийлд от директен съперник за Топ 4.

Дани Роуз и Ерик Ламела пропускат мача заради контузии. Очаква се Маурисио Почетино да заложи на трима в защита в лицето на Ерик Дайър, Тоби Алдервейрелд и Ян Вертонтен. Въпреки доброто си включване през седмицата Сон Хюн Мин отново ще остане резерва. Деле Али бе изгонен срещу Гент, но въпреки това отново ще заслужи доверието на Маурисио Почетино и ще помага на Хари Кейн в атака.

Стоук Сити спечели с 1:0 срещу Кристъл Палас в последния кръг. Така грънчарите събраха актив от 32 точки и се намират на 9-то място в класирането. След слабия старт на сезона, момчетата на Марк Хюз значително подобриха представянето си и пристигат на Уайт Харт Лейн в добро настроение.

Стивън Айрланд, Джак Бътланд и Джон Уолтърс са с травми и пропускат мача. Под въпрос пък са Джеф Камерън, Джердан Шакири и Фил Бардсли. Въпреки проблемите с травми, Марк Хюз едва ли ще прави сериозни промени в състава си. Опитния специалист ще заложи на единадесеторката победила Кристъл Палас с 1:0.

Тотнъм ще търси задължителна победа срещу Стоук за да затвърди позициите си в Топ 4, които се разклатиха след загубата от Ливърпул. Шпорите размазаха в началото на сезона предстоящия си съперник с 4:0 и сега смятаме че ще дублират успеха си.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Тотнъм @ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации