8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Тотнъм – ЦСКА Москва, Шампионска Лига, сряда – 07 дек 2016

Тотнъм и ЦСКА Москва излизат един срещу друг в среща от група Е на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 07.12.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Уембли в Лондон, а главен съдия на мача ще бъде Никола Рицоли от Италия.

ТотнъмТотнъм загуби гостуването си на Монако с 2:1 преди 2 седмици. Успеха остави шпорите на 3-тото място в групата с актив от 4 точки и лиши английския тим от шанс за класиране напред в турнира. Така Тотнъм единствено ще се опита да запази позицията си пред ЦСКА Москва за да продължи в Лига Европа напролет.

Ерик Ламела и Бен Дейвис са контузени и пропускат предстоящия мач. Винсент Янсен пък е под въпрос за срещата също заради травма. Тоби Алдервейрелд пък поднови тренировки след лечение на контузия, но едва ли ще бъде рискуван в тази среща. Така в центъра на отбраната отново шанс за изява ще получи Кевин Вимер. Киерън Трипиър пък обичайно ще стартира вместо Кайл Уолкър на десния бек в Шампионската Лига.

ПФК ЦСКА МоскваЦСКА Москва спечели точка като домакин на Байер Леверкузен преди 2 седмици. Равенството 1:1 бе 3-тата спечелена точка за армейците в групата, като тя им дава шансове за участие в Лига Европа. За целта момчетата на Леонид Слутски трябва да търсят задължителна победа при гостуването си в Лондон.

Роман Еременко получи наказание от 2 години за употреба на допинг и няма да вземе участие в мача. Иля Помазун е контузен, а под въпрос заради мача е Марио Фернандес. Други проблеми в състава на ЦСКА Москва няма. Леонид Слутски ще заложи на 4-2-3-1 с Ласина Траоре на върха на атаката. Българския халф Георги Миланов ще остане резерва за сметка на Алексей Йонов.

Тотнъм спечели единствената си победа в групата именно срещу ЦСКА Москва. Сега шпорите се нуждаят само от точка за да се класират в Лига Европа, но покрепяни от своята публика ще вземат първи успех на Уембли.

вземи си бонуса още сегаТотнъм – ЦСКА Москва Тотнъм @ 1.53 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации