5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Тотнъм – Челси (04 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Тотнъм и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.01.2017г. (сряда) от 22:00 часа българско време на Уайт Харт Лейн, а главен съдия на мача ще бъде Мартин Аткинсън.

Тотнъм стартира годината със солиден успех при гостуването си на Уотфорд с 4:1. Така шпорите записаха 4-та поредна победа във Висшата Лига и заемат 5-то място в класирането с актив от 39 точки. Сега момчетата на Маурисио Почетино ще се опитат да затвърдят доброто си представяне в последния месец в дербито с Челси.

Добрите новини за младия мениджър на Тотнъм са свързани с липсата на контузени и наказани в състава му. Единствено Ерик Ламела има лек здравословен проблем, който го оставя под въпрос за мача. Кайл Уолкър и Ян Вертонген се завръщат в състава на шпорите след като изтърпяха наказания от по една среща за натрупани жълти картони. С оглед головете, които Тотнъм вкара в последните си мачове, Маурисио Почетино едва ли ще прави промени в предни позиции.

Челси спечели с 4:2 срещу Стоук Сити в последния ден от миналата година. Това бе 13-ти пореден успех за сините във Висшата Лига, които събраха 49 точки на върха в класирането. Момчетата на Антонио Конте продължават да играят безгрешно, а дербито с Тотнъм може да е нова голяма крачка към титлата.

Маркос Алонсо има лека травма след мача със Стоук Сити и е под въпрос за гостуването на Уайт Харт Лейн. След наказание в състава на Челси се завръща Педро Родригес. Испанското крило ще се конкурира за място в стартовите единадесет с Уилиан, който отбеляза два гола във вратата на Стоук Сити в последния кръг. Неманя Матич ще се завърне в средата на терена и ще замени Сеск Фабрегас сред избраниците на Антонио Конте.

Дербито на Уайт Харт Лейн среща два от отборите под пара в Англия. Въпреки 13-те поредни победи, Челси показа срещу Стоук леки колебания, които могат да бъдат използвани от Тотнъм. Осемте гола в последните два мача и домакинското предимство ни карат да смятаме, че именно шпорите ще сложат край на поредицата от победи за Антонио Конте и компания.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Тотнъм или равен @ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации