15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Турция – Франция Прогноза и Анализ (08 юни 2019)

Най-драматичният и все толкова оспорван сблъсък на целия днешен ден е двубоя между националите на Турция и Франция.

Турците от години насам са много, много силни домакини, а това, че насреща им застава носителят на световната титла със сигурност ги амбицира още повече да разгърнат най-доброто от себе си. Точно тези тимове много, много рано се настаниха на водещите позиции в групата, което беше и най-нормалното нещо на света.

Много трудно по какъвто и да било начин, в тази група има път към направата на някаква изненада от страна на останалите 4: Молдова, Андора, Исландия и Албания, въпреки, че два от изброените, все пак имаха своите върховни моменти през последните години (последните два), то е едва ли не е смехотворно да запазят това си ниво на изява за по-дълъг период от време. Най-резонното нещо в случая е просто това – Турция и Франция да оглавят групата и да си гарантират директното участие в групите на европейското.

Дотук турците не допуснаха нито един гол във вратата си, което е още по-впечатляващото. Подобрили се страшно много в това отношение, те ще продължат със същия си начин на игра и срещу носителя на световната титла.

Французите просто не знаят какво ги очаква на „Коня Бюкшеир“ където атмосферата ще е магическа, а всичко ще предразполага за направата на огромна изненада. Турците ще стоят много добре на терена и ще направят така, че мачът да завърши с малко голове.

Прогноза: под 2.5 @ 1.75 коеф. в efbet

  • FT 2:0 (печели)
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации