14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Увеличен коефициент до 5.0 за Аржентина или 10.0 за Колумбия

В решителна битка на 1/4 финалите от турнира Копа Америка, един срещу друг се изправят отборите на Аржентина и Колумбия. Двубоя ще се изиграе във Виня Дел Мар в Чили, на Естадио Саусалито в 00:30 часа българско време – 27.06.2015г. Двата отбора са едни от фаворитите на бикмейкърите за спечелване на турнира, а на полуфинала може да срещнат Бразилия.

Аржентина водена от Лео Меси и Серхио Агуеро, завърши на първо място в своята група с актив от 7 точки. След като през миналата година играха финал на Световното Първенство, феновете на гаучосите очакват единствено трофей от надпреварата за Копа Америка.

Колумбия не беше убедителна в групата и завърши едва на трето място. Момчетата на Хосе Пекерман обаче записаха престижна победа с 1:0 над Бразилия, която им дава самочувствие преди битката с Аржентина

Двубоят обещава да бъде изключително интересен, поради което от Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за победа и на двата отбора. За разлика от обикновените букмейкъри, където ставката за победа на Аржентина е 1.85, а този за победа на Колумбия 4.00, то в Befair коефициента за успех на гаучосите е увеличен до 5.00, а победата на Радамел Фалкао и компаниея“ се предлага при цели фантастичния коефициент – 10.00!

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация BetfairАко вашия фаворит в срещата не победи, от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог и ви дават до €50,00 като безплатни залози.

*важат правила и условия на Бетфеър

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации