7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Удинезе – Емполи, прогноза

Удинезе посреща Емполи в двубой от четвъртия кръг в италианската Серия А. Срещата помежду им на стадион „Фриули“ започва в 19:00ч. в събота 19 септември 2015г. Домакините имат три точки в актива си и заемат 13 – то място в таблицата, а гостуващия състав е с една спечелена точка и се намира на 17 – то място. „Зебрите“ обичат да се изправят срещу този съперник, като са в период от три поредни победи над тях, а като цяло за последните осем директни срещи имат само едно поражение от гостите. Залог за победа на Удинезе може да направим при коефициент от 2,25, равенство е 3,25, а подобна е и ставката за успех на Емполи.

Удинезе взе шокираща победа в първия кръг на калчото срещу шампиона Ювентус насред Торино. Но след това последваха два много слабо изиграни мача, които тима загуби съответно срещу Палермо 0:1 и Лацио 2:0. Новият треньор на отбора Стефано Колантуоно продължава да експериментира с титулярната единайсеторка, като това не води до нужните резултати. Сирил Тиеро и Дуван Сапата разочароват в предни позиции и няма да е изненада, ако срещата стартира ветерана и лидер на Удинезе Антонио ди Натале.

Емполи не започна добре сезона в италианската Серия А. Тима записа две загуби в първите два кръга срещу Киево 1:3 и срещу Милан 1:2. Като лъч в тунела се появи в последния шампионатен кръг при домакинството на Наполи 2:2. В досегашните срещи силно впечатление прави Рикардо Сапонара, който реализира три гола, а също добра форма демонстрира и нападателя Мануел Пучарели.

Равностоен двубой се очертава на „Фриули“, като всеки един от двата отбора ще търси да вземе нещо от тази среща. Но като се има предвид статистиката помежду им прогноза за успех на Удинезе изглежда логично решение за залог на този мач.

Удинезе – Емполи, гледай на живо онлайн ТУК!

Прогноза Удинезе – Емполи: Удинезе @ 2,25 коефициент

Последни 6 директни срещи:
Емполи – Удинезе 1:2
Удинезе – Емполи 2:0
Емполи – Удинезе 0:1
Удинезе – Емполи 2:2
Удинезе – Емполи 0:1
Емполи – Удинезе 1:1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации