Потърсете победи на Удинезе и Дженоа у дома днес.

Отборът на Удинезе посреща Кротоне в неделя, 18 декември, от 16:00 часа в двубой от 17-ия кръг на Серия „А“. Домакините са на 13-то място във временното класиране, докато тимът на Александър Тонев е на 18-та позиция.

Удинезе навлезе в добра форма като спечели последните си два мача в първенството. На 5 декември те надиграха Болоня с 1:0 у дома, а след това спечелиха и като гост на Аталанта с 3:1. Всички фенове на тима се надяват добрата им серия този месец да продължи, когато посрещнат един от аутсайдерите в Серия „А“ – Кротоне.

Гостите имат само девет точки в своя актив и са в зоната на изпадащите. В девет мача като гост Кротоне има осем загуби и едно равенство. Те играят далеч по-успешно у дома, но сега излизат навън и шансовете им за положителен резултат изглеждат минимални. Удинезе се надява на място в първата половина на класирането и само победа в тази среща ще им помогне да осъществят амбициите си.

В друга среща от кръга от 21:45 часа Дженоа посреща Палермо на „Стадио Луиджи Ферарис“ в Генуа. Домакините са на 10-то място, докато техният съперник от Сицилия е последен.

Дженоа се изкачи на десето място, след като в четвъртък надигра Фиорентина с 1:0 в отложен мач. Двубоят трябваше да се доиграе от резултат 0:0 след 28 минути игра. Възпитаниците на Иван Юрич надделяха над „виолетовите“ с попадение на Лазович в 37-ата минута. Сега те отново са домакини и посрещат далеч по-слаб съперник, който играе най-слабия си футбол от доста години.

Палермо е един от най-стабилните отбори в Италия в последните години, но през този сезон не се вижда как може да се спаси. Те са в серия от девет поредни загуби като имат само шест точки в актива си. Любопитен факт е, че сицилианци загубиха всичките си мачове у дома, а навън записаха една победа и три равенства от осем срещи. В този кръг обаче те гостуват на един от силните домакини в първенството, така че надали ще им се отвори възможност да спечелят дори и точка от двубоя.

ПРОГНОЗА:
Удинезе – Кротоне 1
Дженоа – Палермо 1

Заложи в Efbet и спечели до 100% бонус за множествен залог, както и 100 лв. бонус за нова сметка! Регистрирай се още сега >>