13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Бромич – Съндърланд, превю (21 яну 2017)

Уест Бромич посреща Съндърланд в мач от 22-рия кръг на английската Висша лига. Двубоят е в събота, 21-ви януари, от 17:00 часа на „Дъ Хоутърнс“.

Домакините са на осмо място във временното класиране с актив от 29 точки. „Дроздовете“ се представят много добре тази кампания и са далеч от това да бъдат замесени в битката за оцеляване.

Тимът на Тони Пулис изостава на цели 11 точки от шестия Манчестър Юнайтед, така че целта пред УБА до края на сезона ще бъде място в Топ 10. В миналия кръг Тотнъм сложи край на серията от две поредни победи на Албиън, след като ги разби с 4:0. Преди това Уест Бромич спечели трите точки срещу Хъл Сити и Саутхямптън.

„Дроздовете“ се представят много добре у дома и точно поради тази причина са в горната половина на таблицата. В последните си пет мача пред собствена публика те имат четири победи и една загуба. Сега те посрещат един от най-слабите отбори в английския елит този сезон и очакванията на феновете са тимът да се върне на победния път.

Гостите от Съндърланд имат актив от 15 точки и се намират на 19-та позиция. Те са само на точка от спасителната зона, така че един положителен резултат в съботния следобед на „Дъ Хоутърнс“ ще бъде много добре за тях.

Съндърланд няма успех в последните си четири мача във Висшата лига. Миналият уикенд „черните котки“ загубиха у дома от Стоук с 1:3. Тимът на Дейвид Мойс разочарова феновете, след като преди това направи 2:2 с Ливърпул у дома и даде поводи за оптимизъм на поддръжниците си.

Като гост Съндърланд е в серия от четири поредни загуби и ще се опита да прекъсне негативната серия в предстоящия мач.

На „Стейдиъм ъф Лайт“ двата отбора не излъчиха победител след равенство 1:1, но сега предимството изглежда на страната на Уест Бромич и очаквам те да се поздравят с успеха. „Дроздовете“ играят без напрежение и са в добра форма, така че би трябвало да вземат трите точки в този двубой.

Прогноза: 1 @ 1.70 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации