7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Бромич – Челси: футболни прогнози (12 май 2017)

Уест Бромич е домакин на Челси в мач от 37-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят е в петък, 12 май, от 22:00 часа на „Дъ Хоутърнс“.

Efbet приема залози на 1.36 коефициент за победа на Челси, срещу 10.00 за успех на Уест Бромич. Опцията Над 2,5 гола е очаквана развръзка в този мач, като залози за това обстоятелство се приемат в букмейкъра при 1.80 коефициент, срещу 2.00 за вероятността мача да завърши с отбелязани Под 2,5 гола.

Уест Бромич – Челси: „Сините“ на крачка от титлата

При успех в тази среща тимът на Челси ще стане шампион на Англия. За последно лондончани спечелиха Висшата лига през сезон 2014/15 с Жозе Моуриньо. Сега Антонио Конте може да изведе „сините“ до шеста титла на Англия. Италианският специалист изгради много силен колектив и авансът им от седем точки пред Тотнъм не е случаен. В миналия кръг Челси надигра Мидълзбро с 3:0 у дома, за да запише трета поредна победа във Висшата лига и четвърта във всички турнири.

Домакините от Уест Бромич са на осмо място с актив от 45 точки, като изостават на 13 пункта от седмия Евъртън. „Дроздовете“ са без победа в шест поредни мача, от които загубиха четири. В миналия кръг те направиха 2:2 като гост на Бърнли, а преди това не вкараха нито един гол в пет мача като лошата серия започна след успеха с 3:1 над Арсенал.

Челси записа минимален успех с 1:0 в първия мач този сезон, а при последната си визита на „Дъ Хоутърнс“ спечели с 3:2. Те обаче са с отрицателен баланс при гостуванията на този съперник като имат 21 загуби от 52 мача, но сега очаквам да се поздравят с трите точки и да вземат аванс още до почивката.

Прогноза: 2/2 @ 2.05 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации