Уест Хям – Арсенал събота 12 януари

Уест Хям – Арсенал – Прогноза

Отборите на Уест Хям и Арсенал ще открият 22-рия кръг от Висшата лига в Англия тази събота, на Олимпийския стадион в Лондон от 14:30 часа българско време на 12 януари. И двата отбора приключиха с успехи участието си във Фа Къп миналия уикенд и сега ще се опитат да продължат с добрите резултати и в първенството.

Уест Хям нямаше проблеми срещу Бирмингам, надигравайки ги с 2-0 тук, с попаденията на Марко Арнаутович и Анди Керъл. Пелегрини обаче ще има проблеми срещу Арсенал, след като Арнатутович отново се контузи, а липсата му ще се окаже решаваща в подобен сблъсък. Австрийския нападател регистрира три гола в последните два мача на отбора и без него „чуковете“ няма да бъдат в кондиция.

Арсенал също нямаше проблеми срещу Блекпъл на Блъмфийлд Роуд, измъквайки чиста победа с 0-3 през уикенда. Унай Емери успя да съхрани доста от основните си играчи, давайки шанс за изява на младоците в състава като Джо Уилок.

Арсенал доминират в мачовете срещу Уест Хям, независимо от факта домакини ли са или гости. Топчийте печелят в пет от последните шест мача и веднъж резултата е равен. В пет от последните седем мача линията от Над 2,5 гола бе премината с лекота. Унай Емери има проблеми в последните си гостувания, като не успяха да спечелят в изминалите 4 от тях, но точно в този момент Арсенал са по-добре подготвени и ще спечелят този мач.

ПРОГНОЗА: 2 @ 1.95 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Уест Хям новини

С травми в коляното срещата пропускат Фабиан Балбуена, Мануел Лансини, Уинстън Рийд и  Карлос Санчес. Джак Уилшър и Райън Фредерикс са с контузии на глезена, а Ярмоленко лекува травма в прасеца. Под въпрос остава Чичарито с контузия на бедрото.

Арсенал новини

Ектор Белерин, Константинос Мавропанос, Хенрих Мхитарян, Дани Уелбек и Роб Холдинг пропускат това гостуване поради различни контузии. Месут Йозил и Начо Монреал остават под въпрос.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!