6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Манчестър Юнайтед, 10 май 2016г., прогноза

Уест Хям е домакин на Манчестър Юнайтед в отложена среща от 35-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят на „Болейн Гроунд“ е във вторник, 10 май, от 21:45 часа българско време, а главен съдия ще бъде Майк Дийн.

„Чуковете“ се сринаха срещу Суонзи и допуснаха поражение с 1:4 в изминалия кръг. Така те имат минимални шансове за класиране в Топ 4. При успех срещу „лебедите“ тимът на Славен Билич можеше да е на две точки от четвъртия Манчестър Сити и с мач по-малко, но лондончани пропуснаха този шанс.

Сега в последното си домакинство на „Болейн Гроунд“ във Висшата лига те ще могат да се реваншират на феновете. Срещу тях обаче се изправя Манчестър Юнайтед, който е в много добра форма и тима на домакините трябва да покаже най-добрата си игра, а за да се случи това Дмитрий Пайе и Анди Керъл трябва да имат ден.

Гледай Уест Хям – Манчестър Юнайтед на живо Efbet

Отборът на Манчестър Юнайтед постигна важна победа с 1:0 като гост над Норич през уикенда и притисна още повече градския си съперник Манчестър Сити, който завърши наравно 2:2 с Арсенал.

„Червените дяволи“ са все по-близо до място в Топ 4 и при евентуален успех на „Болейн Гроунд“ ще изпреварят „небесносините“ в битката за четвъртата позиция. Преди месец-два изглеждаше невъзможно тимът на Луис Ван Гаал да се класира за Шампионска лига, но добрите им резултати в края на сезона могат да допринесат за място в най-комерсиалния европейски клубен турнир през следващия сезон.

Маруан Фелайни е наказан и ще пропусне предстоящия мач, докато Люк Шоу и Бастиан Швайнщайгер остават контузени. Антони Марсиал имаше лека травма и пропусна двубоя срещу Норич, но почти сигурно ще се завърне в състава за важния сблъсък в Лондон.

Съвсем наскоро „червените дяволи“ победиха на този стадион с 2:1. На 13 април те спечелиха преиграването от ¼-финалите на „ФА Къп“ и елиминираха „чуковете“, а сега са устремени към втора поредна победа на чужд терен. Тежката загуба от Суонзи няма как да не повлияе на представянето на Уест Хям и смятам, че домакините няма да успеят да се противопоставят на гостите, които се нуждаят от задължителна победа.

Прогноза Уест Хям – Манчестър Юнайтед: 2 @ 2,50 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации