8.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Уест Хям – Челси, Купа на Лигата, 26 окт 2016, прогноза

Уест Хям посреща на своя Болейн Граунд възродения тим на Челси в мач за Купата на Лигата.

Тези съперници нямат участие в евротурнирите през този сезон. Челси поради слабо представяне през миналата кампания, а ,,чуковете“ допуснаха конфузна загуба в Лондон от Румънския Астра Гюргево в предварителните кръгове на Лига Европа и отпаднаха.

Домакините, като че ли излязоха от кризата в която бяха изпаднали след четири поредни загуби, в които инкасираха доста попадения, и в последните си три мача постигнаха две минимални победи на нула, но срещу непретенциозни отбори като Кристъл Палас и Съндърланд.

Сините от Лондон обаче след 0:3 от Арсенал, влязоха в серия от три поредни успеха без да инкасират попадение, два от които бяха срещу шампиона Лестър и разгрома над Манчестър Юнайтед с 4:0! Изглежда мениджъра Антонио Конте е напипал оптималния състав на своя тим и едва ли ще направи големи промени за този двубой.

Като цяло момчетата на Славен Билич играха много силно през миналия сезон срещу всички топ отбори в елита на свой терен, но сега инерцията която са набрали футболистите на Челси е за предпочитане. Шансовете на Уест Хям дори за равенство в редовното време са минимални.

Прогноза: 2 @ 1.80 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации