8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Уотфорд – Кристъл Палас, Висша Лига, понеделник – 26 декември

Уотфорд и Кристъл Палас излизат един срещу друг в среща от Коледната програма на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.12.2016г. (понеделник) от 14:30 часа българско време на стадион Викаридж Роуд, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Уотфорд загуби с 1:0 гостуването си на Съндърланд в последния кръг. Това бе второ поредно поражение за стършелите във Висшата Лига, което ги оставя на 12-то място с актив от 21 точки. Момчетата на Валтер Мадзари стартират празничната програма срещу неудобен съперник срещу който не са печелили у дома в последните си 5 мача.

Брайс Джаджедже, Адриан Мариапа, Роберто Перейра, Стефано Окака и Себастиан Прьодл са контузени и пропускат мача. Последния има минимални шансове да вземе участие в мача, но ако това не се случи, в центъра на защитата ще стартира Юнес Кабул. В предни позиции Валтер Мадзари ще заложи на Одион Игало и Трой Дийни.

Кристъл Палас загуби домакинството си на Челси с 1:0 в последния кръг. Това бе второ поредно поражение за орлите във Висшата Лига и те остават на 17-то място с актив от 15 точки. Лошата форма на Палас наложи смяната на Алан Пардю, като на негово място бе назначен Сам Алърдайс.

Опитния специалист, който си тръгна със скандал от националния отбор на Англия през лятото няма да може да разчита на контузените Папе Суаре, Джонатан Бентеке, Конър Уикъм, Стив Манданда, Джеймс Томкинс и Бакари Сако. Сам Алърдайс едва ли ще направи сериозни промени в състава си. Опитния специалист ще се опита най-вече да мотивира своите момчета, които да излязат от лошата серия и да погледнат по-напред в класирането.

Както споменахме Уотфорд играе трудно срещу Кристъл Палас в последните години. Като добавим и ефекта от назначаването на Сам Алърдайс, то смятаме че гостите трудно ще загубят на Викаридж Роуд на Боксинг Дей.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Кристъл Палас или равен @ 1.55 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации