24 C
Ню Йорк
вторник, май 7, 2024

Buy now

УУЛВС – Арсенал 02/02/2021

Прогноза за УУЛВС - Арсенал

ФК Уулвърхямптън
УУЛВС
02 фев 2021
Англия, Висша лига
Лого на ФК Арсенал, Премиершип
Арсенал

Арсенал отново потегли в един изненадващ възход като просто промените в играта на този отбор са неузнаваеми. Той беше напълно равностоен на Манчестър Юнайтед, като пропусна и няколко чисти положения, имайки шанса да вземе всичките точки от голямото дерби на миналия кръг.

Всичко това се случи и при отсъствието на водещия нападател на тима – Обамеянг, който имаше лека травма, но се счита, че ще е на разположение още за тази визита на Уулвс.

Момчетата на Нуно бяха безупречни през миналия сезон, а през този са много разколебани. Първенството не започна толкова лошо за тях, но контузията на водещия им централен нападател – Ернандес  просто нанесе главозамайващ удар, който и до днес им пречи да разгърнат най-доброто от себе си. С него в редиците си те бяха топ отбор, който поглеждаше все по-често към четворката, а без него са даже във втората половина на таблицата.

Липсата на Ернандес ще ги провали и срещу Арсенал като момчетата на Артета ше изиграят нов силен сблъсък, в който ше вземат всичките точки.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации