7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Финал ЛЕ: Виляреал – Манчестър Юнайтед | 26.05. 22:00

Виляреал
26 МАЙ | 22:00

Тази година домакин на финала от Лига Европа е шестия по големина град в Полша – Гданск. В столицата на Поморското войводство, на стадион „Енерга“ от 22:00 часа сили ще премерят тимовете на Виляреал и Манчестър Юнайтед.

На пръв поглед испанския клуб е аутсайдера в този мач, но факта, че успяха да се класират до тук, както обстоятелството, че техен наставник е Унай Емери дава основание да очакваме всичко от тях. Унай Емери е с три спечелени финала зад гърба си и може би най-титуловния треньор в турнира.

Манчестър Юнайтед приключи сезона в Англия с победа и второто място в таблицата, но на фона на три поредни мача без победа у дома. Слабата форма на отбора се дължи и на големия брой контузени футболисти, сред които капитана Магуайър, Фил Джоунс, Марсиал и други.

„Жълтата подводница“ също има кадрови проблеми, но те са незначителни спрямо тези в лагера на Юнайтед.

Четири равенства бележат последните сблъсъци между тези два отбора и няма да е изненада ако в редовното време станем свидетели на подобен резултат. Манчестър Юнайтед демонстрираха стабилна игра далеч от дома като нямат нито едно поражение като гости в изминалия сезон от Висшата лига, от друга страна Виляреал е непобедим в последните 13 мача в турнира. Последния мач между финалистите в Лига Европа се изигра през 2008 година.

Манчестър Юнайтед
Прогноза: Първо полувреме Равен 👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации