20.1 C
Ню Йорк
четвъртък, май 9, 2024

Buy now

Фиорентина и Рома ще поделят точките

В късният неделен мач /18 септември 2016/ от 21:45ч. Фиорентина посреща на своя „Артемио Франки“ Рома в среща от 4 – ия кръг на италианската Серия А. Двата отбора по традиция винаги правят доста интересни и оспорвани сблъсъци, като през миналия сезон римските вълци успяха на два пъти да победят виолетовите от Флоренция, а на „Артемио Франки“ Фиорентина не е побеждавала своя опонент почти пет години в шест поредни срещи.

Коефициентите предлагани от водещите бкумейкъри са доста изравнени като успех за домакините се приема на 2,90, варианта двата отбора да не се победят е 3,50, а възможността гостите от Рим да грабнат победата е 2,40.

Фиорентина записа два мача до момента в шампионата – в първия кръг малко не им достигна да вземат хикса при  визитата на шампиона Ювентус, губейки с 1:2. Във втория кръг виолетовите се наложиха с 1:0 у дома над Киево. Възпитаниците на Паоло Соуса определено не показват играта от миналата година и явно ще трябва да минат още няколко мача до постигана на тази форма.

Фиорентина не бе на ниво и срещу гръцкия ПАОК през тази седмица в среща от Лига Европа, завършвайки с нулево равенство гостуването в Гърция. Пауоло Соуса няма проблеми с контузени или наказани играчи и ще хвърли всичко най – добро срещу коравия си съперник.

Рома също не впечатлява особено много с играта си от началото на сезона и така трудно ще може да подържа битка с шампиона Ювентус за спечелване на скудетото. Римските вълци стартираха с разгромна победа с 4:0 у дома срещу Удинезе, във втория кръг стигнаха само до 2:2 при гостуването си на Каляри, а в предишния кръг с известна доза шанс грабнаха трите точки срещу Самподория с 3:2 у дома.

През седмицата те също играха мач в Лига Европа, като отново не демонстрираха високо ниво и стигнаха само до равен срещу Виктория Пилзен 1:1. Както и в предните три кръга извън сметките на треньорското ръководство остават бранителите Антонио Рюдигер и Руи Марио.

Прогноза Фиорентина – Рома: Равен @ 3,50 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации