13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Фиорентина – Киево (11 яну 2017)

Фиорентина е домакин на Киево в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на Италия. Двубоя Фиорентина – Киево е в сряда (11 декември) от 18:30 часа на „Стадио Артемио Франки“ във Флоренция. Срещата може да гледате на живо директно от тук Efbet

Отборът на Фиорентина не успя да изиграе първия си мач за 2017 година, след като двубоят им с Пескара в неделя бе отложен заради силен снеговалеж. Така „виолетовите“ останаха с мач по-малко и са на девето място в Серия „А“ с актив от 27 точки.

Изоставането им до Топ 4 не е малко и целта им ще бъде място в Лига Европа. Няма как Фиоре да се пребори за участие в Шампионска лига, така че ще трябва да се задоволи максимум с класиране за Лига Европа.

Във втория по-сила турнир на Стария континент Фиорентина може да вземе квота и от турнира за Купата. През миналия сезон те отпаднаха в ранен етап от надпреварата след поражение от Карпи с 0:1, но сега ще се стремят да достигнат ¼-финалите предвид благосклонния към тях жребий.

Гостите от Киево се намират на 11-то място в таблицата с две точки по-малко от предстоящия си съперник. Годината за „летящите магаренца“ започна кошмарно, след като загубиха с 1:4 у дома от Аталанта. В края на 2016 г. пък те отстъпиха на Рома с 1:3 на „Олимпико“ и ще трябва да сложат край на лошата си серия, ако искат да продължат напред за Купата.

Киево записа три победи навън този сезон, но все срещу по-слаби съперници като Пескара и Палермо. На „Артемио Франки“ те отстъпиха с 0:1 в началото на шампионата през август. Доста време измина от този двубой, така че те ще се надяват този път да си тръгнат с положителен резултат от Флоренция.

Фиорентина е в серия от шест поредни победи у дома срещу Киево. „Летящите магаренца“ не успяха да вкарат гол при последните си три визити на „Стадио Артемио Франки“. Домакините ще са и по-свежият отбор, тъй като през уикенда нямаха мач, така че очаквам да запишат нов успех над Киево на собствен терен.

Прогноза: 1 @ 1.57 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации