5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Фиорентина – Торино (27 фев 2017) прогноза, Серия А

Фиорентина и Торино излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 27.02.2017г. (понеделник) от 21:45 часа българско време на стадио Артемио Франки, а главен съдия на мача ще бъде Пиеро Джакомели.

Фиорентина допусна срамно отпадане в Лига Европа от Борусия М’Гладбах през седмицата. Виолетовите бяха спечелили гостуването си в Германия с 1:0, а на Артемио Франки поведоха с 2:0. В крайна сметка, момчетата на Пауло Соуса допуснаха поражение с 4:2 и са аут от турнира. Сега пред Фиорентина единственото предизвикателство до края на кампанията се нарича Серия А.

Мача с Торино заради наказание пропуска Матиас Весино. Така Борха Валеро ще бъде върнат в центъра на полузащитата, където ще си партнира с Милан Бадел. В предни позиции място зад единствения нападател – Никола Калинич ще се отвори за Федерико Бернардески, който в последно време по-често остава резерва. Пауло Соуса отново няма да изневери на стила си и ще заложи на схема на игра с трима в защита.

Торино загуби с 4:1 гостуването си на Рома преди седмица. Биковете свалиха нивото от началато на годината и вече се намират на 9-то място с актив от 35 точки. Добро представяне във Флоренция обаче, може да бъде начало на силен завършек на сезона за момчетата на Синиша Михайлович.

Жоел Оби и Леандро Кастан са контузени и няма да ги видим в игра в понеделник вечер. Добрата новина за Синиша Михайлович е завръщането след травма на Мирко Валдифиори. Опитния халф ще стартира в средата на терена и ще действа в ролята на плеймейкър. Въпреки слабото представяне в последно време, Торино няма да изневери на стила си и ще заложи на трима в атака в лицето на Адем Ляич, Яго Фалке и Андреа Белоти.

Въпреки поражението от Милан преди седмица, Фиорентина се намира в добра форма особено на своя Артемио Франки. Във Флоренция, момчетата на Пауло Соуса не са губили в 13 поредни мача в Серия А. С оглед на това, домакините изглеждат сериозен фаворит срещу Торино, който пък не е печелил в последните си 6 визити за първенство.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Фиорентина @ 1.85 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации