7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ФК Астана – Селтик (22 авг 2017)

ФК Астана няма какво да губят в този реванш

[asitora_forecast league=“805″ hosts=“28444″ guests=“28427″ time=“18:30″ date=“22 авг“ forecast=“Под 3.5 гола“]

Отборите на ФК Астана и Селтик ще стартират с първия реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионска лига. Преди седмица отбора от Глазгоу не остави никакво съмнение кой ще продължи напред в престижната надпревара, след като подчини селекцията на Мъри Стоилов с 5-0 у дома.

ФК Астана

Домакините едва ли таят някакви надежди да продължат напред, но наистина е жалко, след като постигнаха доста добри резултати по пътя си до плейофите. Жалко е и, че два от головете бяха чисто тяхно дело, но това е футбола и точно в този ден ФК Астяна нямаше никакъв късмет.

Каквото и да се говори, ФК Астана с всяка изминала година трупат опит, а дори и да не успяха да напълнят джобовете от групите на Шампионска лига, в местното първенство отново са първи и по-всичко личи, че ще защитят титлата си и отново ще имат шанса да се пробват сред най-добрите футболни отбори в Европа.

Селтик

Селтик са в страхотна серия от девет поредни срещи без загуба във всички турнири, като от тях записха четири победи без да допуснат нито един гол във вратата си. Отбора е във върхова форма и са сериозно вдъхновени. „Келтите“ допуснаха само едно равенство в изминалите мачове от Шампионска лига, в във Висшата Лига на Шотландия са в серия от три поредни победи.

ФК Астана и Селтик се срещнаха и в предходните квалификации за Шампионска лига, когато в третия квалификационен кръг Селтик отстрани казахстанския тим с общ резултат 3-2. В този мач, дори и да водят толкова убедително, Селтик е сигурно, че няма да наведат глава, а ще играят отново на пълни обороти. ФК Астана ще им отговорят подобаващо, тъй като няма какво да губят, което ще отвори мача и може би тази среща ще е най-интересната от вечерта.

Все пак едва ли ще паднат толкова много голове, като прогнозата ни за Под 3.5 гола е най-сигурен залог, а напълно спокойно може да се рискува и с Под 2,5 гола!

Направи своя залог в Шампионска лига със 100 лева бонус в Efbet!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации