9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни залози с Betfair

Увеличете тръпката на спортните залози с изключителните предложения на Betfair за футболни залози.

Всяка седмица борсата за залози Betfair предлага изключително големи коефициенти за подбрани срещи от Света на футбола. Коефициентите са наистина изключително големи, като могат да достигнат до разлика от 500% в сравнение с коефициента предлаган за една и съща среща от останалите букмейкъри на пазара.

Специалните срещи с увеличени коефициенти са обикновено по 7-10 на седмица, като се предлага най-вече опция за победа на единия или другия отбор, както има и случай, когато се дава еднакво висок коефициент както за домакина, така и за госта (равенството не се предлага с подобен коефициент).

Като пример ще ви покажа една оферта от Примера Дивисион.

Betfair пример за топ коефициентНа картинката по-горе виждате оферта на Betfair за двубоя между Барселона и Лас Палмас, като коефициента за победа на Барселона, на който можете да играете на борсата е точно 4.00. Виждате и като допълнение възможността да ви върнат залога обратно ако загубите (ако Барселона не победи, в случай, че сте я избрали за фаворит), както и шанс за допълнителни евро по сметката ви за всеки паднал гол в мача.

За сравнение, ще ви направя извадка на коефициентите за същата среща от друг голям букмейкър:

Barcelona в Sportingbet

Видяхте ли разликата? От 1.153 коефициент, Betfair предлагат цели 4.00 коефициент, което може да ви донесе значителни печалби. Подобна разлика в коефициентите е за почти всички оферти от Betfair, като трябва да знаете, че имате възможност само на един такъв залог, тъй като офертата се предлага за нови клиенти на компанията.

Ако все още нямате сметка в Betfair, вече е време да откриете нова такава, като следите нашия сайт за предстояща оферта. Трябва да знаете, че освен възможността за залог на супер голям коефициент върху почти сигурна среща имате и опцията да ви върнат парите обратно при загуба!

Betfair е лицензиран и регулиран, посетете ги още сега

[maxbutton id=“7″]

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации