7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Беларус – Франция, квалификации Мондиал 2018

Беларус и Франция играят тази вечер в среща от група „А“ на квалификациите за Мондиал 2018 в Русия. Двубоя е на стадион „Борисов Арена“ в едноименния град от 21:45 часа българско време. Фаворит за спечелване на срещата са гостуващият тим на Франция. В група „А“ на квалификациите Беларус и Франция са заедно с отборите на България, Люксембург, Холандия и Швеция.

Франция се представиха блестящо на изминалото Европейско първенство по футбол като само късмета не им позволи да спечелят титлата, след като Португалия ги победиха на финал с минималното 0-1. Днес „петлите“ вече забравиха това поражение и гледат напред, напред към следващия голям форум – Световното първенство по футбол в Русия през 2018. Французите притежават изключително силен състав, изграден от много сериозни играчи, и имат всички шансове да постигнат нещо запомнящо се и тук.

След поражението от Португалия, отбора изигра добър мач при контролата им с Италия, които победиха с 3-1. След тази победа „петлите“ са готови и за първият им официален мач, който не изглежда труден за спечелване, както не изглежда трудно за спечелване и първото място в групата. Ако погледнем реално България, Люксембург и Беларус няма с какво да уплашат Франция, Холандия са с напълно нов състав, а Швеция са вече без голямата им звезда Ибрахимович.

Срещу Беларус, Дидие Дешан няма проблеми с футболистите си. Жиру ще води атаката на Франция, контузеният вратар Уго Лорис ще бъде заменен от Стив Манданда, липсата на Бензема ще коригират Андре-Пиер Жиняк и Кевин Гамейро. Почти сигурно ще видим Дмитри Пайе на левия фланг, който ще бъде предпочитан пред Антони Марсиал.

Беларус от друга страна няма с какво да се похвалят. Отбора надигра преди няколко дни Норвегия с 1-0, но срещу Франция ще им е значително по-трудно. Единственото им предимство остава това, че са домакини, но едва ли ще им е достатъчно.

Един срещу друг Франция и Беларус играят интересни мачове, като в последните три от тях голове паднаха и в двете врати. Франция нищо чудно да допусне гол във вратата си, но за сметка на това ще вкара поне два.

Футболни прогнози за Беларус – Франция:

  • Над 2,5 гола при 1.85 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации