10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Верея – Лудогорец (23-септ-2016)

Верея е домакин на Лудогорец в мач от осмия кръг на Първа професионална лига. Двубоят на „Арена Трейс“ е в петък, 23 септември, от 21:15 часа като противопоставя шестия срещу четвъртия във временното класиране.

За първи път в историята на родния футбол Стара Загора има два отбора в елита. Берое е лицето на града на футболната карта, но пък Верея започва да набира популярност и привлича фенове с добрата си игра.

„Лъвовете“ имат три победи, едно равенство и три загуби от началото на сезона, което им отрежда шестата позиция в подреждането. Старозагорци са безкомпромисни, когато играят като домакин. В първите си два мача, които се играха на стадион „Берое“, възпитаниците на Александър Томаш победиха ЦСКА (1:0) и Ботев (1:0).

В първото домакинство на собствения си стадион „Арена Трейс“ Верея разби Монтана с 3:0 и продължава да е без допуснат гол у дома. В средата на седмицата „сините“ надиграха Левски Карлово с 2:0 в турнира за Купата на България като Александър Томаш даде почивка на доста играчи от титулярния състав и те ще бъдат свежи за първия си сблъсък срещу Лудогорец в елита.

Изпитанието за Лудогорец на „Арена Трейс“ със сигурност няма да бъде леко преди тяхното първо домакинство в груповата фаза на Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен идната сряда. „Орлите“ изостават на четири точки от лидерите Дунав и Левски и надали искат да увеличат пасива си от първите два отбора в класирането, така че очаквам да подходят по най-сериозния начин към срещата.

Те ще имат доста време за почивка до мача с ПСЖ, така че Георги Дерменджиев има възможност да заложи на най-доброто. Разградчани преминаха успешно през първия си съперник за Купата – Ботев Враца и с успех с 4:0 като гост също като Верея продължават на 1/8-финалите. Във Враца Дерменджиев остави извън групата част от титулярите и очакваме тяхното завръщане в състава срещу Верея.

Смятам, че Лудогорец ще се опита да реши всичко още през първата част на двубоя. При последното си гостуване те изоставаха на полувремето от Черно море, но сега очаквам да се представят по-добре и да убият рано интригата срещу правещия  добро впечатление от началото на сезона тим на Верея.

ПРОГНОЗА: 2/2 ПРИ 1.80 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации