7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози комбо залог за неделя, 09 сеп 2018

Футболни прогнози права колонка за днес
Прогнози за права колонка залог в неделя

Кипър – Словения
Прогноза: 2 ДНБ @ 1.33 коефициент в efbet*

Пораженията в първия кръг се отразиха много неблагоприятно и върху двата тима. Кипърците отстъпиха на Норвегия в една среща, в която бяха изцяло дефанзивно настроени. Техните възможности за реализиране на гол бяха страшно малко, а норвежците използваха много добре статичните ситуации, за да стигнат до желания резултат. Словения отстъпи на родния национален тим при малко спорни обстоятелства, както беше изтъкнато и от техния треньор. Шеговито той вметна, че България е вкарала два гола с един удар и така е спечелила, което до известна степен е така. Словения обаче също не блестеше с кой знае какво и не създаде нещо кой знае колко впечатляващо пред Пламен Илиев, който имаше две-три много важни намеси. Словенците имат двама футболисти в преден план, около които да градят всичко случващо се. Точно те ще поемат повече отговорност и ще изведат съотборниците си до победа във втория двубой, която да запази и надеждите за спечелване на групата.

България – Норвегия
Прогноза: под 2.5 @ 1.60 коефициент в efbet*

България спечели по много умел начин откриващия си сблъсък и направи това, което от дълго време се търсеше – да печели дори в случаите, в които играта не върви. Изявите на словенците бяха огледални – посредствени и с някои груби грешки в отделните линии, но разликата в края на краищата е огромна – едните спечелиха трите точки, а другите останаха с празни ръце. Това положение прави така, че за първи път от страшно дълги години насам родният национален отбор започва някаква надпревара по позитивен начин – с победа срещу един приличен съперник и увеличава драстично надеждите си за спечелване на тази неособено трудна група. Най-големият съперник в битката за първото място е точно предстоящият – Норвегия, който има един много сериозен треньор в лицето на Ларс Лагербак. Точно това е и най-голямото преимущество на гостите, които по отношение на индивидуален блясък имат едва един-двама по-знаменити футболисти. Надиграването в тази среща ще е предимно позиционно и това ще доведе до развръзка с малко голове.

Македония – Армения
Прогноза: под 2.5 @ 1.53 коефициент в efbet*

Македонците взеха трите точки при визитата си на Гибралтар и поставиха желания старт на участието си в надпреварата. Бурно изразяваната от тях радост след головете загатва за това, че имат стремежи да спечелят групата си, като това не е нещо невъзможно. Арменците изстрадаха своя успех на старта срещу Лихтенщайн като първо поведоха в резултата, а само две минути след това допуснаха изравняване. През втората част най-голямата им звезда – Хенрих Мхитарян пропусна дузпа, а впоследствие съперникът остана с 10 футболисти на терена. Най-накрая домакините намериха начин да използват това си преимущество и да вкарат втори гол, който да оформи и крайното 2:1. Точно Македония и Армения са двата фаворита за първото място, което е единственото, носещо някакви дивиденти на своя притежател, така че всичко това загатва за важността на двете им директни съперничества. Двата тима са напълно изравнени и при всичката тази интрига около първото място ще е огромна изненада ако не отдадат повишено внимание на играта си в отбрана и не оставят развръзката на първата среща за последните минути.

Регистрирай се в efbet и заложи с бонус*

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации