10.1 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за сряда, 30 май 2019

17:00 часа, 30 май: Уфа – Томск
Прогноза: под 2.5 @ 1.60 (efbet)

Съперничество за едно от последните места в елита на руския футбол през следващия сезон. Тимът на Уфа, който и през този е част от водещия ешелон, не се запомни с най-добрите си изяви и въпреки това стигна до своя втори шанс след като завърши 14-и, а това означаваше, че зад него има не един, а цели два тима, заемащи местата, които водят до директно изпадане. 13-ият и 14-ият играят в плейофен формат на разменено гостуване с 3-ия и 4-ия от втория ешелон, така че това е „златна възможност“ за Уфа.

През последния месец същият този тим среща огромни затруднения с това да вкарва голове като в нито един от последните си 3 двубоя не намери път към вратата на съперника. Това го поставя и в много сериозна дилема около това дали ще си проправи път към реализиране на гол във втратата на Томск. Нещо подобно е в сила и за гостите, които въпреки, че имаха редица съперничества с чувствително по-слаби тимове (каквито са тези във втора дивизия), също не демонстрираха някаква впечатляваща резултатност.

Допълвайки и това, че последните две противопоставяния между Уфа и Томск (на елитно равнище – отпреди две години) завършиха само с по един гол, загатва за това, че тази серия ще се разгърне и в следващите няколко двубоя помежду им.


19:00 часа, 30 май: Нижни Новгород – Криля Советов
Прогноза: под 2.5 @ 1.60 (efbet)

Всичко, което беше казано за начина на провеждане на заключителните плейофи за излъчване на последните два тима, които ще са част от елита и през следващия сезон, в горната прогноза, е изцяло в сила и при тази.

Нижни Новгород е втородивизионният (понастоящем) тим, който има огромни апетити към елита. Той е в неособено добро, но в същото време не и в лошо състояние, а най-радостното за него е, че най-накрая намери най-силната си игра в своите домакинства след като спечели последните си 3 такива, а в такъв момент, като задаващия се, това ще е в състояние да изиграе ключова роля. Още повече, че насреща е намиращият се в потресаваща поредица тим на Криля Советов.

Вече в 7 поредни двубоя тимът не познава вкуса на победата като не спря да разочарова с изявите си, а в последния кръг от редовния сезон беше тотално размазан от ЦСКА Москва с 6:0. Големият удар по него идва не от това, че не е в състояние да се разписва, а от това, че инкасира страшно много голове. Точно в тази насока той ще се опита да се промени и да извлече много по-добър резултат от визитата си на Нижни Новгород основно ограничавайки инкасираните голове до минимум. Най-накрая Криля Советов ще сполучи в това си начинание и ще потегли към дома в добро настроение.


20:00 часа, 30 май: Витоша – Монтана
Прогноза: под 2.5 гола @ 1.70 (efbet)

Финалният сблъсък за сезона за всеки от тези два тима, а и не само, a за цялото първенство, ще е точно този между Витоша и Монтана.

Доскоро столичани също бяха част от втората дивизия на страната, докато по онези времена техният предстоящ съперник беше едва ли не дългогодишен участник в елита. Положението се промени и към днешна дата статуквото е точно противоположно.

Витоша Бистрица стигна до едно много драматично спасение след като се справи с Локомотив София в една истинска драма в дебютния си сезон в елита, а понастоящем тимът отново ще е замесен в подобен заключителен двубой за оцеляване. Незнайно защо букитата дават толкова отчетливо преимущество на Витоша за победа в този двубой при положение, че не само, че е спорно с колко, а и това дали въобще по някакъв начин този тим превъзхожда следващия си съперник.

Радващото за „бистришките тигри“ ако не друго, е това, че те продължават да разчитат едва ли не изцяло на български футболисти и няколко от техните юноши получиха реализация в мъжкия състав. Подобно е положението в редиците на Монтана с разликата, че те са събрали много опитни състезатели в състава си и по-рядко прибягват до това да използват свои юноши.

Точно в един такъв мач при развитие, при което крайният победител и съответно последен участник в Първа лига през следващия сезон, ще бъде излъчен, не се вижда как ще се стигне до някакво голово зрелище още повече, че коефициентите за мач с ниска резултатност са толкова добри.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации