6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози комбо залог за днес – 18 март 2017

Страхотни коефициенти ни очакват в поредната порция футболни прогнози комбо залог за деня. Със залог права колонка можете да участвате за 440 лева печалба.

Шахтьор – Олимпик 
Прогноза: над 2.5 @ 1.50

Последен кръг от украинският елит: Шахтьор, както по традиция през този сезон, играе домакинствата си не на своя стадион, приема един от градските си опоненти. Това е едно мини-дерби на Донецк, породило се през последните няколко години или по-точно казано през 2014-а година. Дерби единствено поради простата причина, че двата тима са с локация Донецк, друга причина тази среща да бъде наричана по такъв начин няма. Шахтьор спечели 4 от изиграните 5 спора с Олимпик, като единствено в първия двубой от този сезон не се наложи, като той завърши при реми 1:1. Украинският хегемон може да си гарантира титлата още в самото начало на втория етап от сезона. Тимът практикува зрелищен футбол, вкарва много голове и точно това ще направи и срещу Олимпик.

Динамо Киев – Черноморец 
Прогноза: над 2.5 @ 1.57

Нещата за Динамо Киев не вървят по желания начин. От година насам тимът е отчайващ и вече въобще не е в състояние да се противопостави на хегемона Шахтьор. Кръг преди края на редовната кампания дистанцията между двата тима възлиза на точно 16 точки и в общи линии титлата отива в ясна посока. В последния кръг Динамо беше победен от отчайващия тим на Зирка, което беше топ-сензация. Веднага след това небивало поражение вторият понастоящем най-силен украински тим ще разкрие много повече от качествата си и ще постигне разгром срещу последния от първата част на таблицата. 4 от предходните 5 сблъсъка между тези два тима завършиха с малък брой голове, но емоционалните колебания на Динамо ще доведат до нарушаване на тази поредица.

Монтана – Берое
Прогноза: под 2.5 @ 1.90

Вторият мач от кръга в родния елит. Най-трагичният тим в лигата, този на Монтана, ще спори със съперник, в чиито редици се наляха едни огромни за родните стандарти средства. Берое беше много по-добър както през както през последния, така и през предхождащия го сезон, докато към този миг е меко казано неубедителен. Ударното начало на втория дял накланяше везните към мнението, че тимът има нужните сили, за да се пребори за завършек в горната част, но последваха три поредни поражения, които окончателно го сломиха. Въпреки това „зелените“ хвърлиха изненадата на миналия кръг, справяйки се с Левски. Тази победа ще ги вкара в релси и доведе до добро тяхно представяне във втората част на кампанията. Тук Берое отново ще срещне затруднения с вкарването на голове и ще стане част от една в общи линии порция посредствен футбол.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации