10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози Марсилия – Аячо

Марсилия - АячоФутболни прогнози за двубоя от Лига I, Франция: Марсилия – Аячо.

Олимпик Марсилия посреща Аячо в среща от 29-тия кръг на френската Лига 1. Домакините все още имат теоретични шансове за титлата, но за целта не трябва да правят грешни стъпки в подобни срещи. Аячо пък се намират далеч от „опасната зона”, но въпреки това не трябва да бъдат спокойни, че са си гарантирали оставането в елита, тъй като разликата между тях и 18-тия Сошо, е едва 5 точки.

Марсилия определено не са намират в най-добрата си форма, като в последните си пет двубоя са спечелили само два. Разбира се, трябва да имаме предвид, че в тези срещи марсилци последователно играха срещу преките си конкуренти за титлата – ПСЖ и Лион, но за тяхно съжаление успяха да измъкнат едва една точка, което ги отдалечи доста от водача в класирането.

В същия момент представянето на Аячо, е на приливи и отливи и трудно може да се прогнозира как ще завърши всеки един техен двубой. Въпреки това, обаче те се намират в сравнително добро състояние и успяха да прибавят цели седем точки към актива си от последните пет срещи. Аячо успяха да победят Бордо и Лориен, и измъкнаха точката като гости на коравия домакин Брест.

Въпреки, че и двата отбора се намират в сравнително добра спортна форма, смятам, че домакините нямат да имат особени проблеми в спечелването на трите точки. Разликата в класите, е очевидна и всичко, освен победа за Марсилия в този двубой може да се определи като изненада.

Най-чести футболни прогнози за двубоя Марсилия – Аячо:

*Актуално бонус предложение от Efbet: 100% бонус върху първия Ви депозит!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации