prognozi365 1Футболът е игра, която обединява милиони. Няма значение дали си от отдадените фенове, които си купуват билети за всички мачове на любимия си отбор, или просто човек, който гледа по някой и друг мач по телевизора – хората и от двете категории обичат тази игра, а мнозина от тях обичат и да залагат на мачовете.

За много хора водеща сила при залозите на мачовете е забавлението. Няма спор, че по този начин дори и самото им гледане става по-интересно, особено когато не си фен на нито един от двата отбора на терена – един залог и вече има за кого да викаш и подкрепяш. За други играчи основна мотивация е печалбата от залозите, но дори и залагащите за забавление имат все пак и нескритото желание да спечелят.

Ние смятаме, че всички фенове на залозите имат нужда от източник на прогнози. Те са важни и за новаците, и за опитните залагащи, за да разширят кръгозора си от варианти за своите фишове и информация за предстоящите интересни мачове. Футболните залози представляват една игра на анализи и информация и в нея не можеш да разчиташ просто на късмета си – невъзможно е да печелиш в дългосрочен план, ако залагаш на случайни мачове, или просто базираш мнението си на популярността на клуба. Опитните играчи знаят, че името не играе на терена и, ако игнорираш фактори като локация на срещата (домакин или гост), моментната форма на двата отбора или историята на преките им двубои, ти ставаш лесна плячка за букмейкърските къщи.

Разбира се, ако можете да отделите по няколко часа на ден, можете да правите прогнозите си и сами, но в противен случай е добре да намерите място, откъдето да получавате прогнози. Добре ще бъде те да бъдат безплатни, а още по-добре е и ако са с висок процент на успеваемост. Те ще имат висок процент на успеваемост, ако предварителният анализ е извършен по компетентен и точен анализ.

Ние искаме да ви представим един сайт, който се доказа през годините като един от най-успешните типстъри в онлайн пространството. Сайтът се казва Prognozi365.com и в него се публикуват всеки ден прогнози за футболни срещи от опитни експерти. В този сайт можете да откриете и кратка обосновка с най-важните доводи за прогнозата, а всички прогнози са безплатни и достъпни за всеки потребител в него.

Как се създават футболните прогнози в Prognozi365.com?

Макар екипът на сайта да не споделя всичките си тайни относно процеса по създаване на прогнозите, те разказват, че статистистическите фактори са първият и най-важен елемент в процеса. Смятат, че най-голямо значение има случилото се в последните няколко мача, защото те най-добре отразяват формата, в която се намират два отбора. Преди два или три месеца един отбор може и да е направил страхотна поредица от победи, но това не е толкова важно, ако се е провалил в последните си срещи.

Друга важна статистика са преките двубои, защото някои отбори успяват да се вдигнат срещу определени “дразнители“ дори и когато са в най-слабата си форма. Има не малко примери за съперничества, при които клубът, който обикновено завършва по-напред в класирането, всъщност е загубил повечето си преки двубои.

Но статистиката не е единственото важно нещо. Важен фактор са коефициентите, защото нито един мач не е на 100% сигурен и затова е важно коефициентът да е достатъчно добър, за да си струва залога спрямо неговия риск. Екипът на Prognozi365.com проверява за всяка една прогноза какви са предлаганите коефициенти за футболни мачове в Бет365 и другите букмейкъри на пазара, за да прецени дали залогът си заслужава.

Естествено, при прогнозите присъства и човешкият фактор и някои важни неща около един двубой не могат да се измерят с конкретни числа. Например, голямо влияние в края на сезона играе мотивацията на отборите и дали те имат за какво да се борят. Ако единият се нуждае отчаяно от три точки за оцеляването си, а другият вече със сигурност е изпаднал, то дори и останалите статистики да показват друго, все пак мотивираният отбор остава фаворит. Умората е друг фактор, който влияе на резултатите, така че се взема предвид и когато един отбор е играл европейски мач през седмицата, а другият е имал лукса да се готви изцяло за двубоя от първенството.

Какво друго предлага Prognozi365.com?

Освен ежедневно публикуваните прогнози за футбол, на сайта Prognozi365.com можете да откриете и секции с анализ на букмейкъри като Ефбет и други основни оператори на българския пазар, за да ви помогне да изберете къде да превръщате прочетените прогнози в официални залози в официална букмейкърска къща, така че реално да печелите от съветите. 

В тези текстове можем да прочетем за всичко, което обкръжава самите залози в един букмейкър. Като започнем от бонусите, които получаваме с нашите залози, и стигнем до някои страхотни допълнителни екстри като предлаганите преки предавания на спортни събития и казино игрите на сайтовете.

Комбинацията от висококачествени сайтове за залози и печеливши футболни прогнози може да бъде много съблазнителна за играчите и заради това смятаме, че Prognozi365.com може да има висока полезност за всички футболни фенове с интерес към залаганията.