15.4 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес – 17 фев 2017

Днешните футболни прогнози акумулират 4.20 коефициент, което би донесло печалба от над 400 лева със залог от 100 лева:

Дунав – Берое
Прогноза: под 2.5 гола @ 1.67

Родният футбол се завръща. Пролетният дял започва със спор между Дунав от Русе и старозагорския Берое, който предвещава ако не да бъде първокачествен, то поне да бъде много оспорван. Всяко от последните три съперничества между тези два тима е приключило при нулево равенство, което дава много ценна информация. Още повече, че двата тима тепърва започват да обиграват нови състави, които въобще няма да са сработени и поради тази причина и качеството на демонстрирания футбол няма да е високо. Предлаганият коефициент от 1.67 за опция за малко голове в мача е един много добър избор, може би най-добрият изобщо за целия ден.

Бастия – Монако
Прогноза: 2 @ 1.50

Бастия е обхваната от няколко контузии, които ще попречат на тима да разгърне най-доброто от възможностите си. Извън плановете за безспорно тежкото домакинство на Монако остава всеки измежду Каужак, Сент-Руф и Скилачи. По подобие на опонента и „монегаските“ имат няколко контузени футболисти, които обаче не са сред ключовите им. Това са Карийо, Сидибе и Нгинда. Хубавата новина е, че Фалкао се намира в добра форма и вече забрави за леките неприятности около физическото си състояние, които имаше преди няколко седмици. Почти сигурно в атаката на гостите ще започне намиращият се във феноменална серия Мбапе. Той е с огромни шансове да продължи головата си серия и да разпечата вратата на Бастия. Отново тимът на Монако ще е впечатляващ и ще задържи водачеството в лигата.

Ювентус – Палермо
Прогноза: 1 (-2АХ) @ 1.68

„Старата госпожа“ загуби един от значимите си футболисти за домакинството на Палермо – Марио Манджукич. Той си изкара жълт картон в миналия кръг и вследствие натрупването на такива ще изтърпи наказание от спиране на състезателните му права за един двубой. В лазарета пък са титулярните бранители в центъра на отбраната Киелини и Бардзали. Въпреки това Ювентус има редица достойни заместници, а и точно Палермо не е отборът, който може да спре устрема на шампионите. Голданига няма да е на разположение на гостите, а до последно под въпрос остават Райкович, Фулинати и Ло Фасо. Палермо ще бъде надигран и разгромен насред Торино, за да остане в зоната на изпадащите и в края на този кръг.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации