9.8 C
Ню Йорк
неделя, април 28, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Хамбургер – Айнтрахт Франкфурт (28.09 – 18:00)

От 18:00 часа днес, Хамбургер посреща Айнтрахт Франкфурт в последния мач от шестия кръг в немската Бундеслига. Домакините са на последно място със спечелени само две точки, а гостите от Франкфурт заемат 11-то място с 6 точки в актива си.

Хамбургер са единственият отбор в Бундеслигата, който до момента освен че няма нито една победа, не са отбелязали и нито един гол, като двете точки в актива им идва след две нулеви равенства срещу Кьолн и Байерн Мюнхен. Единственото положително, което се забелязва в отбора е, че те губят всичките си мачове с минимален резултат и успяха да удържат шампиона Байерн Мюнхен у дома.

Айнтрахт Франкфурт се представят по съвсем различен начин от настоящият им съперник. Отбора допусна само една загуба, успя да вземе трите точки веднъж и цели три пъти излъчиха резултат от 2-2. През изминалият уикенд дори отбора поведе с 2-0 в Гелзенкирхен срещу отбора на Шалке 04, но после допуснаха да бъдат изравнени макар че играха голяма част от мача с човек повече. Голмайстора от последните два кръга Майер е на линия, проблемен обаче е титулярният вратар Траап, който е контузен и няма да може да играе. На негово място ще видим Уидуалд или Хилдебранд. Медоевич се завръща в игра след като изтърпя наказанието си от полученият червен картон срещу Шалке.

Айнтрахт са може би по-добрия отбор в този мач, но тук ще се съобразя с очавканията на букмейкърите и ще прогнозирам победа за домакините от Хамбургер, тъй като твърде дълго време нямат победа и отбелязан гол, а това все някога трябва да спре. Последните две срещи между двата отбора завършиха наравно, а сега е време за минимална победа от страна на Хамбургер!

Прогноза: победа за Хамбургер (2,20 коефициент betano)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации