Холандия – Германия (13 окт 2018)

Роналд Куман ще разполага с всичко най-добро за да "прегази" Германия

Холандия попадна сред възможно най-трудните противници. Отбора от „ниската земя“ се състезава в Лигата на Нациите срещу Германия и Франция, а равносметката към момента е 0 точки. Тази статистика обаче може да се промени в събота, след като у дома холандските национали са стабилен отбор и рядко допускат поражения, а наред с това отбора излиза в оптимален състав.

Срещу Германия, Холандия имат само две загуби в последните шест сблъсъка, при три равенства и една победа в тяхна полза. Ръководеният от Роналд Куман тим не успя да играе на изминалото Световно първенство по футбол в Русия, след като успяха да се класират едва до трето място в своята група.

Германия завършиха наравно с Франция след 0-0 като домакини и в този сблъсък ще им е адски трудно да се справят в Холандия, след като куп играчи пропускат това гостуване. Основните от тях са Антонио Рюдигер, Кевин Трап, Леон Горецка и Марко Ройс.

Германия се изложиха на Мондиала и приключиха с участието си още в групите на надпреварата, след като допуснаха поражения от отборите на Южна Корея и Мексико. В последният им приятелски мач преди ремито с Франция, „бундестима“ надигра Перу, нещо което екипа на 7dniprognozi.com очаква да се случи и в събота!

Двубоя Холандия – Германия започва от 21:45 часа в събота, 13 октомври 2018 г. Коефициента за победа на гостите в Palms Bet си заслужава залога!

Прогноза: 2