6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Хъл Сити – Ливърпул (04 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Хъл Сити и Ливърпул излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.02.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на КейКом Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Лий Мейсън.

Хъл Сити стигна до ценно равенство 0:0 при гостуването си на Манчестър Юнайтед през седмицата. Въпреки точката тигрите остават в зоната на изпадащите с актив от 17 пункта. След идването на Марко Силва начело на отбора, шансовете за оцеляване на Хъл Сити се възродиха и двубоя с Ливърпул се явява ключов в тази битка.

Лазар Маркович няма право да участва в предстоящата среща, тъй като е под наем при тигрите именно от мърсисайдци. Въпреки доброто начало на кариерата си начело на Хъл Сити, Марко Силва продължава да има огромни проблеми с контузени играчи. Маркус Хенриксен, Моузес Одубайо, Грег Луер, Алекс Брус, Райън Мейсън, Къртис Дейвис, Алън МакГрегър и Брайън Лениън пропускат мача заради травми. Ахмед Елмохамади пък продължава участието си в турнира за Купата на Африканските нации и също отпада от сметките на Марко Силва. Новите попълнения на тигрите – Камил Гросицки и Алфред Н’Дайе са готови да запишат своя дебют.

Ливърпул не успя да победи Челси и завърши наравно 1:1 през седмицата. Така мърсисайдци продължават да изостават на 10 точки от върха в класирането и титлата на този етап от сезона изглежда мираж. Сега червените гостуват на Хъл и ще след кошмарния месец януари ще търсят задължителна победа.

Трайно контузени в лагера на Ливърпул са Марко Груич и Дани Ингс. Садио Мане пък записа участие от скамейката срещу Челси след като се завърна от турнира за Купата на Африканските нации. Сега крилото се очаква отново да седне на пейката за сметка на Адам Лалана, който ще се подвизава на десния фланг на атаката на Ливърпул. Промени в състава на Юрген Клоп в сравнение с мача срещу Челси през седмицата не се очакват.

Хъл Сити се намира във възход, но все пак трудно ще спре своя съперник. Ливърпул показа срещу Челси, че връща увереността си и ще търси задължителна победа на КейКом Стейдиъм.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул @ 1.40 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации